Kwaliteitsindicator livebeeld

Vraag: de balk aan de bovenkant van het livebeeld is van kleur veranderd. Wat betekent dat?

Antwoord: de gekleurde balk aan de bovenkant van het livebeeld geeft aan hoe de kwaliteit van de verbinding tussen het apparaat en het wifinetwerk is. De balk kan drie kleuren hebben:

Groen: als de balk groen is, is de verbinding met het netwerk goed en zou je geen problemen mogen ervaren met de livebeeldfunctie.

Geel: als de balk geel is, is je netwerkverbinding minder goed dan zou moeten. Je kunt problemen ervaren met je livebeeld.

Rood: je netwerkverbinding is heel slecht of je hebt geen verbinding. Je kunt grote problemen ervaren met je livebeeld. Mogelijk wordt er alleen een zwart scherm weergegeven.