Informatie over Ring Protect Basic

Ring Protect Basic is een optioneel abonnement dat opnamediensten voor één Ring-apparaat omvat.

Met Protect Basic kun je Ring-video's maximaal 30 dagen opslaan, bekijken en delen tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kun je op je gemak meldingen bekijken, zelfs als je er één mist, en is je huis altijd beveiligd.

In het volgende artikel wordt een aantal veelgestelde vragen over Ring Protect Basic beantwoord.

Hoe abonneer ik me op Ring Protect Basic?

Klik hier om je te abonneren op Ring Protect Basic.

Welke functies heeft het Ring Protect Basic-abonnement?

In de volgende tabel worden de functies vermeld die bij het Ring Protect Basic-abonnement horen:

Protect Basic Plan Gratis
Dekking  Eén Ring Doorbell of beveiligingscamera
Video-opnames Toegang tot opgenomen video's van elke aanbel-, bewegings- en livebeeldgebeurtenis gedurende maximaal 30 dagen.  Nee
Ring-video's bekijken, delen en opslaan Ja Nee
Exclusieve kortingen bij Ring.com Nee Nee
 Garantie Standaardgarantie van 2 jaar Standaardgarantie van 2 jaar
 Langetermijncontract Nee, op elk gewenst moment opzeggen Geen

Hoe lang heb ik toegang tot opgenomen video's met het Ring Protect Basic-abonnement?

Je Ring-video's worden gedurende maximaal 30 dagen opgeslagen in de cloud als je in een van de volgende landen woont:

Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Belangrijke video's die je langer wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat. Dit kan via de Ring-app of door hier te klikken.

Moet ik me abonneren op het Ring Protect Basic-abonnement?

Nee. Het abonnement op Ring Protect is volledig optioneel. Als je helemaal geen Ring Protect-abonnement hebt, kun je de camera nog steeds live bekijken en meldingen voor gebeurtenissen ontvangen. Je hebt geen toegang tot opgenomen video's zonder een Ring Protect-abonnement.

Is er een gratis proefperiode voor het Ring Protect Basic-abonnement?

Ja! Je proefabonnement van 30 dagen begint zodra je een nieuw Ring-product activeert.

Let op: andere winkels kunnen aanbiedingen hebben waarmee de proefperiode van 30 dagen wordt verlengd.

Zijn er contracten of langetermijnverplichtingen vereist voor het Ring Protect Basic-abonnement?

Nee. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen.

Moet ik betalen voor extra tablets, telefoons of computers die zijn aangesloten op een Ring-apparaat?

Nee. Je kunt zoveel telefoons of tablets aansluiten als je wilt op één Ring-apparaat.

Wat gebeurt er met mijn opnamen als ik geen abonnement heb?

Als je aan het einde van de proefperiode geen abonnement neemt op een Ring Protect-abonnement, worden alle opgenomen video's gewist en worden nieuwe gebeurtenissen niet opgeslagen. Je kunt nog steeds aanbel- en bewegingsmeldingen ontvangen op je mobiele apparaat en ook op aanvraag Live View bekijken op je Ring-producten zonder dat je daarvoor een abonnement nodig hebt.

Als ik me niet abonneer op Ring Protect, krijg ik dan nog steeds meldingen?

Ja. Je ontvangt nog steeds real-time meldingen wanneer bezoekers aanbellen of de bewegingssensoren activeren.