Ring Protect-abonnement upgraden, wijzigen of annuleren

Ring Protect is een optioneel abonnement voor het bewaken en opnemen van video's voor Ring-apparaten.

In het volgende artikel wordt een aantal veelgestelde vragen over het upgraden, annuleren of wijzigen van Protect beantwoord.

Hoe worden de kosten in rekening gebracht als ik upgrade van Basic naar Plus?

Je ontvangt een evenredig verdeelde restitutie voor het resterende bedrag van het Basic-jaarabonnement. Als het jaarabonnement over minder dan twee maanden afloopt of als je een maandabonnement hebt, wordt er geen restitutie verleend. Het Plus-plan wordt onmiddellijk in rekening gebracht en je begint met een nieuwe factureringscyclus.

Hoe moet ik betalen als ik een nieuw product aan mijn Ring Protect Basic-account toevoeg?

Wanneer je een nieuw apparaat toevoegt aan je Protect Basic-account, wordt er een tarief in rekening gebracht voor het resterende verschil in maanden tussen de begindatum van het nieuwe product en de factuurdatum van het oude product (na afloop van de proefperiode van 30 dagen).

Hierdoor krijgen beide producten dezelfde factureringscyclus. Zodra de factureringsdatum weer nadert, worden beide producten voor een jaar in rekening gebracht.

Apparaat A is op 1 januari 2019 geabonneerd voor € 30, wat betekent dat de volgende factureringsdatum 1 januari 2020 is. Apparaat B is op 1 juli 2019 geabonneerd op een Basic-jaarabonnement.

Op 1 juli 2019 betaal je € 15 voor apparaat B voor de periode van 1 juli 2019 tot 1 januari 2020. Op 1 januari 2020 wordt € 60 voor beide apparaten in rekening gebracht en worden beide apparaten in dezelfde cyclus verlengd.

Hoe moet ik betalen als ik een nieuw product aan mijn Ring Protect Plus-account toevoeg?

Als je een apparaat op dezelfde locatie toevoegt, is het in de prijs inbegrepen! Ring Protect Plus dekt alle apparaten op één adres. Als het apparaat zich op een andere locatie bevindt, moet je opnieuw voor de service betalen op de nieuwe locatie.

Hoe annuleer ik mijn Ring Protect-abonnement en krijg ik restitutie?

• Klik hier om je Ring Protect-abonnement te annuleren.
  • Klik onder aan de pagina op Abonnement annuleren.
  • Je krijgt een evenredig deel terugbetaald dat afhankelijk is van de resterende duur van je Ring Protect-abonnement.

Let op: als het jaarabonnement over minder dan twee maanden afloopt of als je een maandabonnement hebt, wordt er geen restitutie verleend.

Ik heb zojuist mijn Ring-apparaat vervangen, maar mijn abonnement en/of video's zijn niet overgezet. Wat kan ik doen?

Dit proces zou automatisch moeten verlopen, zolang het oude apparaat niet van het account is verwijderd voordat het nieuwe apparaat is ingesteld en de overdracht heeft plaatsgevonden. Als het oude Ring-apparaat al is verwijderd, maar de video's en/of het abonnement niet zijn overgezet, klik dan hier om contact met ons op te nemen.