De regeling bewegingsopname gebruiken om opnemen volledig uit te schakelen

Vraag: kan ik de bewegingsopnamefunctie op mijn Ring-apparaat volledig uitschakelen?

Antwoord: ja, dat kan met via bewegingsopname (Motion Record) in de Ring-app.

Als de functie Motion Record (bewegingsopname) op het Ring-apparaat is ingeschakeld, wordt elke beweging in het zicht geregistreerd en wordt deze gedetailleerd weergegeven in de geschiedenis van het apparaat. Als de bewegingsmelding wordt ingeschakeld, wordt tevens een melding verstuurd wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Wat is het verschil tussen bewegingsopname (Motion Record) en bewegingsmelding (Motion Notification)?

Met de bewegingsmelding wordt alleen bepaald of al dan niet meldingen worden ontvangen wanneer het apparaat beweging detecteert. Als deze functie is uitgeschakeld, worden geen meldingen verstuurd; de bewegingsmelder van het apparaat wordt nog wel ingeschakeld en eventuele gedetecteerde bewegingen worden opgenomen in het geschiedenisoverzicht van het apparaat. Via bewegingsopname kan alle bewegingsdetectie volledig worden uitgeschakeld.