Informatie over Ring Protect Plus

Ring Protect Plus is een optioneel abonnement voor het bewaken en opnemen van video's voor Ring-apparaten.

Met Ring Protect Plus kun je Ring-video's maximaal 30 dagen opslaan tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kun je op je gemak meldingen bekijken, zelfs als je er één mist, en is je huis altijd beveiligd.

In het volgende artikel wordt een aantal veelgestelde vragen over Ring Protect Plus-abonnementen beantwoord en hoe je je kunt abonneren op de service.

Hoe abonneer ik me op het Ring Protect Plus-abonnement?

Klik hier om je te abonneren op het Ring Protect Plus Plan.

Welke functies heeft het Ring Protect Plus-abonnement?

In de volgende tabel worden de functies vermeld die bij het Ring Protect Plus-abonnement horen:

Protect Plus Plan Gratis
Dekking Alle Ring-apparaten op één adres
Video-opnames Toegang tot opgenomen video's van elke aanbel-, bewegings- en livebeeldgebeurtenis gedurende maximaal 30 dagen. 2 Nee
Ring-video's bekijken, delen en opslaan Ja Nee
Exclusieve kortingen bij Ring.com 10% korting op Ring-producten Nee
Garantie Uitgebreide garantie 1 Standaardgarantie van 2 jaar
 Langetermijncontract Nee, op elk gewenst moment opzeggen Geen

1. Voor de verlengde garantie moet het Ring-apparaat nog zijn gedekt door de oorspronkelijke garantie wanneer je je abonneert op Ring Protect Plus. Na afloop van de oorspronkelijke garantieperiode wordt het apparaat gedekt door Ring Protect Plus totdat je dat abonnement opzegt.

2. Je Ring-video's worden gedurende maximaal 30 dagen opgeslagen in de cloud als je adres zich in een van de volgende landen bevindt:

Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Belangrijke video's die je langer wilt bewaren, kun je downloaden naar een pc of mobiel apparaat. Dit kan via de Ring-app of door hier te klikken.

Hoe krijg ik mijn 10% korting?

Je krijgt 10% korting door de volgende stappen te volgen:

• Log hier
  • Klik op het Ring-logo in de linkerbovenhoek van de pagina om terug te gaan naar de homepage.
  • Voeg je selectie toe aan het winkelmandje en ga naar de kassa.
  • Je 10% korting wordt rechts op de pagina weergegeven, vlak bij het totaalbedrag.

Let op: je moet inloggen op je account voordat je een apparaat aan het winkelmandje toevoegt.

Wat zijn de voorwaarden van de 10% korting?

Hieronder vind je een overzicht van de voorwaarden van de 10% korting:

• Geldig voor gebruikers met Protect Plus op het moment van aankoop.
  • Geldig voor alle door Ring gefabriceerde apparaten (primair, secundair en bundels).
  • Korting geldt niet met terugwerkende kracht.
  • Korting kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen (bijv. aanbiedingen op Cyber Monday / Black Friday en Prime Day).
  • De korting is niet overdraagbaar.
  • Een nieuw abonnement en 10% korting kunnen niet in dezelfde transactie worden gecombineerd.
  • Korting is van toepassing op de volgende inlogsessie na aankoop. Log uit op je account en log opnieuw in om de korting onmiddellijk te gebruiken.
  • Je moet zijn ingelogd om de korting op Ring.com te kunnen gebruiken tijdens het afrekenen.
  • De korting wordt niet toegepast wanneer je een gratis proefabonnement hebt, tenzij je je tijdens de proefperiode op Ring Protect Plus abonneert.

Hoe lang heb ik toegang tot opgenomen video's met het Ring Protect Plus-abonnement?

Je Ring-video's worden gedurende maximaal 30 dagen opgeslagen in de cloud in een van de volgende landen:

Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Moet ik me abonneren op het Ring Protect Plus Plan?

Nee. Het abonnement op Ring Protect Plus is volledig optioneel. Als je helemaal geen Ring Protect-abonnement hebt, kun je de camera nog steeds live bekijken en meldingen voor gebeurtenissen ontvangen. Je hebt geen toegang tot opgenomen video's zonder een Ring Protect-abonnement.

Als ik mijn Ring-apparaten over meerdere locaties verdeel, dekt mijn Ring Protect Plus-abonnement dan de apparaten op alle locaties of moet ik aparte abonnementen afsluiten?

Ring Protect Plus is slechts geschikt voor één geografische locatie. Als je Ring-apparaten hebt geregistreerd op verschillende locaties (bijvoorbeeld je thuisadres of een ander woonadres), heb je voor elke groep apparaten een apart Ring Protect-abonnement nodig.

Is er een gratis proefperiode voor het Ring Protect Plus-abonnement?

Ja! Je proefabonnement van 30 dagen begint zodra je een nieuw Ring-product activeert.

Zijn er contracten of langetermijnverplichtingen vereist voor het Ring Protect Plus-abonnement?

Nee. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen.

Moet ik betalen voor extra tablets, telefoons of computers die zijn aangesloten op een Ring-apparaat?

Nee. Je kunt zoveel telefoons of tablets aansluiten als je wilt op één Ring-apparaat.

Wat gebeurt er met mijn opnamen als ik geen abonnement heb?

Als je aan het einde van de proefperiode geen abonnement neemt op Ring Protect, worden alle opgenomen video's gewist en worden nieuwe gebeurtenissen niet opgeslagen.

Je kunt nog steeds aanbel- en bewegingsmeldingen ontvangen op je mobiele apparaat en ook op aanvraag livebeeld bekijken op je Ring-producten zonder dat je daarvoor een abonnement nodig hebt.

Als ik me niet abonneer op Ring Protect, krijg ik dan nog steeds meldingen?

Ja. Je ontvangt nog steeds real-time meldingen wanneer bezoekers aanbellen of de bewegingssensoren activeren.