Je Ring Alarm, videodeurbel en beveiligingscamera in- en uitschakelen met Alexa

Je kunt je Ring Alarm, videodeurbel of beveiligingscamera van Ring dankzij Alexa met je stem in- of uitschakelen. Deze instructies helpen je om je compatibele Echo te koppelen aan Ring Alarm en/of je videodeurbel of beveiligingscamera. Ook kun je hiermee Alexa instellen om je systeem via spraakopdrachten in en uit te schakelen.

Let op: je moet een viercijferige spraakcode selecteren om een Ring Alarm, Ring Video Doorbell of beveiligingscamera uit te schakelen. Na selectie kan het systeem via spraak worden in- of uitgeschakeld door iedereen die aan Alexa de opdracht met de viercijferige code geeft.

Alexa gebruiken om de Ring-apparaten in en uit te schakelen

Als Alexa nieuw voor je is, moet je de Alexa-app downloaden en op je mobiele apparaat installeren voordat je Ring-apparaten met Alexa met je stem kunt in- of uitschakelen. Volg deze stappen om met Alexa de stand van Ring Alarm, videodeurbellen en beveiligingscamera's te kunnen veranderen.

Ring Alarm met Alexa met je stem in- en uitschakelen

Je kunt het Ring Alarm-systeem met je stem op een Alexa-apparaat in- en uitschakelen.

Let op: voor gebruikers van Ring Alarm zijn standen standaard ingeschakeld.

1. Open de Alexa-app.
  2. De Ring Alexa Skill inschakelen:
    • Controleer of het apparaat al is ingesteld.
    • Tik op Try Discovery Again (Detectie opnieuw proberen).
    • Stel de vraag: Alexa, discover my devices (Alexa, detecteer mijn apparaten).
    • Kies de optie voor hulp bij het maken van verbinding of neem contact op met de klantenservice.
  • Tik op Skills & Games (Skills en games) in het hoofdmenu.
  • Zoek in het volgende scherm in het zoekveld naar Ring. Als je Ring hebt gevonden, tik je op de knop Enable (Inschakelen).
  • Vervolgens vraagt Alexa of je wilt inloggen op je Ring-account. Als je dit doet, wordt je Ring-account aan je Alexa-account gekoppeld.
  • Na het aanmelden zoekt Alexa naar apparaten om verbinding te maken. Al je Ring-apparaten worden weergegeven en worden automatisch verbonden met Alexa. Als je niet wilt dat Alexa wordt geïntegreerd met een bepaald Ring-apparaat, tik je op Forget (Vergeten).
  • Als geen van je Ring-apparaten automatisch wordt weergegeven, kun je het volgende doen:
  • Na detectie wordt het apparaat weergegeven als '[[SDLENTIREF[lt]]]location[[SDLENTIREF[gt]]] Ring' in de Alexa-app. Vervolgens moet je een toegangscode instellen om het apparaat uit te schakelen:
  • Tik in de Alexa-app op Devices (Apparaten) en vervolgens op All Devices (Alle apparaten) om de lijst met apparaten weer te geven.
  • Selecteer met je stem het apparaat dat je wilt in- en uitschakelen.
  • Schakel onder Settings (Instellingen) de optie Disarm by Voice (Uitschakelen via spraak) in.
  • Je wordt gevraagd een viercijferige toegangscode in te stellen.

Zodra je Ring-account via de bovenstaande stappen is gekoppeld aan Alexa, kun je het Alarm inschakelen door te zeggen
Alexa, arm Ring (Alexa, schakel Ring in).

Zodra Ring is ingeschakeld, reageert Alexa met:
Ring is armed in home/away mode (Ring is geactiveerd in de stand Thuis/Weg).

Als je de status van het Alarm wilt controleren, zeg je:
Alexa, is Ring armed? (Alexa, is Ring ingeschakeld?)

Als je Ring Alarm wilt uitschakelen, vraag je Alexa:
Alexa, disarm Ring (Alexa, schakel Ring uit).

Alexa vraagt om je viercijferige spraakcode. Zodra je dit goed hebt gezegd, wordt het Ring Alarm uitgeschakeld.

De videodeurbel of beveiligingscamera in of uitschakelen met je stem

Gebruikers van een Ring Video Doorbell en beveiligingscamera kunnen via Alexa ook de stand wijzigen. Voor deze functie moet je ook een viercijferige toegangscode instellen, net als de toegangscode die je gebruikt om Ring Alarm in en uit te schakelen met Alexa of wanneer je het Ring-bedieningspaneel gebruikt.

1. Schakel instellingen voor standen voor je Ring Video Doorbell of beveiligingscamera in:
    • Open de Ring-app en tik op het hoofdmenu (pictogram met drie lijnen).
    • Tik op Instellingen en vervolgens op Standen.
    • Blader omlaag en tik op Standen instellen voor camera's inschakelen.
    • Tik op Standaard standen instellen of kies de optie Standen instellen aanpassen.
  2. Open de Alexa-app.
  3. Schakel de Ring Skill in en koppel je Ring-account met het Alexa-account.
    • Tik op Skills & Games (Skills en games) in het hoofdmenu.
    • Zoek in het volgende scherm in het zoekveld naar Ring. Als je Ring hebt gevonden, tik je op de knop Enable (Inschakelen).
    • Vervolgens vraagt Alexa of je wilt inloggen op je Ring-account. Als je dit doet, wordt je Ring-account aan je Alexa-account gekoppeld.
    • Nadat je je hebt aangemeld, krijg je de vraag om naar apparaten te zoeken. Tik op de knop Discover Devices (Apparaten detecteren). Al je Ring-apparaten worden weergegeven en worden automatisch verbonden met Alexa. Als je niet wilt dat Alexa wordt geïntegreerd met een bepaald Ring-apparaat, tik je op Vergeten aan de rechterkant.
    • Als geen van je Ring-apparaten automatisch wordt weergegeven, kun je het volgende doen:
      • Controleer of het apparaat al is ingesteld.
      • Tik op Try Discovery Again (Detectie opnieuw proberen).
      • Stel de vraag: Alexa, discover my devices (Alexa, detecteer mijn apparaten).
      • Kies de optie voor hulp bij het maken van verbinding of neem contact op met de klantenservice.
  4. Stel in de Alexa-app een toegangscode in om de stand van de videodeurbel of beveiligingscamera uit te schakelen.
    • Tik in de Alexa-app op Devices (Apparaten) en vervolgens op All Devices (Alle apparaten) om de lijst met apparaten weer te geven.
    • Selecteer met je stem het apparaat dat je wilt in- en uitschakelen.
    • Schakel onder Settings (Instellingen) de optie Disarm by Voice (Uitschakelen via spraak) in.
    • Je wordt gevraagd een viercijferige toegangscode in te stellen.
  5. Zeg "Alexa, arm Ring" (Alexa, schakel Ring in) of "Alexa, disarm Ring" (Alexa, schakel Ring uit) om de stand van de deurbel of camera te wijzigen.
    • Bij het uitschakelen moet je de spraaktoegangscode inspreken.
    • Je kunt ook zeggen "Alexa, I'm leaving" (Alexa, ik ga weg) of "Alexa, I'm home" (Alexa, ik ben thuis).

Ontdek meer over het gebruik van standen.

Kan ik bijhouden wanneer het alarm is in- en uitgeschakeld?

Ja. Het in- of uitschakelen van het alarm wordt als gebeurtenis geregistreerd in het scherm Geschiedenis in de Ring- en Alexa-apps.