Betaalinformatie

Als je een nieuwe betaalmethode wilt toevoegen aan je Ring-account of wilt bewerken of verwijderen, kun je dit snel en eenvoudig doen via Ring.com.

Volg de onderstaande instructies om je account bij te werken vanaf een computer of laptop.

Let op: blader omlaag voor instructies als je Ring.com opent vanaf een mobiel apparaat.

Vanaf een computer of laptop:

• Ga naar www.ring.com
  • Klik op Inloggen rechtsboven op de pagina.
  • Log in met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je gebruikt voor de Ring-app.
    • Je wordt gevraagd je account te verifiëren met behulp van tweestapsverificatie.
    • Afhankelijk van de manier waarop je account is ingesteld, ontvang je een verificatiecode via e-mail of sms.
  • Klik zodra je ingelogd bent rechtsboven op Account.
  • Klik vervolgens op Account beheren.

Als je nog geen betaalmethode hebt toegevoegd:

• Selecteer rechts Nieuwe toevoegen.

Als je een betaalmethode wilt verwijderen of bijwerken:

• Als er een betaalmethode aan je account is gekoppeld, selecteer je Bijwerken.
  • Je kunt de betaalmethode verwijderen of de betaalmethode vervangen.
  • Nadat je de betalingsgegevens hebt bijgewerkt, klik je op Betaling opslaan.

Belangrijk om te weten: als je de creditcard verwijdert die is gekoppeld aan het Ring Protect Plan, wordt het Ring Protect Plan geannuleerd.

Ga op een mobiel apparaat naar Ring.com:

• Log in bij ring.com met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je gebruikt voor de Ring-app.
    • Je wordt gevraagd je account te verifiëren met behulp van tweestapsverificatie.
    • Afhankelijk van de manier waarop je account is ingesteld, ontvang je een verificatiecode via e-mail of sms.
  • Klik zodra je ingelogd bent op de drie lijntjes links van het Ring-logo.
  • Tik op Account.
  • Blader omlaag om Mijn betaalmethode bij te werken.
    • Je kunt je betaalmethode verwijderen of vervangen met de opties onder aan het scherm.

Een betalingsmethode toevoegen, bewerken of verwijderen in je Ring-account