Doorbell Chime-meldingen via Amazon Alexa

Vanaf nu kun je Alexa de melding van een deurbel af laten spelen, aankondigen dat er iemand bij aan je deur staat of dat er een beweging of een persoon is waargenomen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je deze functie kunt integreren en lees je veelgestelde vragen en antwoorden over bewegingsmeldingen.

Klik hier voor informatie over de integratie van Amazon Echo met je Ring-apparaten.

Klik hier voor informatie over het instellen van tweerichtingsspraak via Amazon Echo.

Direct naar antwoord

Hoe kan ik meldingen ontvangen via Alexa?
Hoe selecteer ik welke Echo-apparaten aankondigingen kunnen verzenden?
Hoe laat mijn Echo-apparaat me weten dat er iemand voor mijn deur staat?
Ik krijg al meldingen via mijn Ring-app. Als ik heb ingesteld dat Alexa aankondigingen doet, ontvang ik dan dubbele aankondigingen op mijn mobiele apparaat?
Kan ik voor elk van mijn Ring-apparaten een afzonderlijke aankondiging selecteren?
Kunnen Chime-meldingen verlopen?
Als ik de bewegingsdetectie van de camera op mijn deurbel uitschakel, ontvang ik dan nog steeds Chime-meldingen als er op de deurbel wordt gedrukt?
Is er een manier om oudere Chime-meldingen te bekijken als er een geluid werd afgespeeld terwijl ik niet thuis was?
Waar worden aankondigingen op dit moment ondersteund?
Is er meer dan één geluid beschikbaar?

Hoe kan ik Doorbell-meldingen en meldingen van personen en bewegingen ontvangen via Alexa?
Je kunt de functie Announcement (Aankondiging) eenvoudig integreren in Alexa. Volg de onderstaande instructies:

1. Download de nieuwste Alexa-app.
  2. Tik op het tabblad Devices (Apparaten) rechtsonder in het scherm.
  3. Tik op All Devices (Alle apparaten).
  4. Tik op de beveiligingscamera of deurbelcamera waarover je een melding wilt ontvangen.
  5. Schakel Doorbell Press (voor deurbellen) of de optie Motion (Beweging) en/of de optie Person in (voor zowel deurbellen als beveiligingscamera's).

Let op: dit is van toepassing op zowel Echo Show- als Echo-luidsprekers.

Let op: voor elk Echo-apparaat moeten 'Communication and announcements' (Communicatie en meldingen) zijn ingeschakeld en moet de Do Not Disturb Mode (Niet storen) zijn uitgeschakeld.

Hoe selecteer ik welke Echo-apparaten aankondigingen verzenden?
Je kunt selecteren welke Echo-apparaten een aankondiging verzenden in de Alexa-app. Volg hiervoor de onderstaande instructies:

1. Download de nieuwste Alexa-app.
  2. Tik op het tabblad Devices (Apparaten) rechtsonder in het scherm.
  3. Tik op All Devices (Alle apparaten).
  4. Tik op de beveiligingscamera of deurbelcamera waarover je een melding wilt ontvangen.
  5. Tik op Announcement devices (Aankondigingsapparaten) en selecteer de Echo-apparaten waarop je aankondigingen wilt horen.

Let op: compatibele Echo-apparaten met een scherm laten ook een live-weergave van 15 seconden van je deurbelcamera zien nadat er op de deurbel is gedrukt.

Hoe laat mijn Echo-apparaat me weten dat er iemand voor mijn deur staat?
Wanneer er een bewegingsmelding wordt geactiveerd op het Ring-apparaat, knippert de Amazon Echo geel, klinkt er een chime-melding en wordt er gemeld dat er iemand bij de voordeur (of achterdeur/tuin/enz., afhankelijk van hoe je het Ring-apparaat hebt genoemd) staat.

Let op: als je meerdere Echo-apparaten hebt, geeft elk apparaat een melding. Dit kan worden aangepast via de Alexa-app op je mobiele apparaat.

Ik krijg al meldingen via mijn Ring-app. Als ik heb ingesteld dat Alexa aankondigingen verstuurt, ontvang ik dan dubbele aankondigingen op mijn mobiele apparaat?
Nee, aankondigingen zijn alleen van toepassing voor Echo-apparaten en zijn niet beschikbaar in de Ring-app.

Kan ik voor elk van mijn Ring-apparaten een afzonderlijke aankondiging selecteren?
Ja. Je kunt voor elk apparaat een afzonderlijke aankondiging selecteren

Kunnen Chime-meldingen verlopen?
Ja. Chime-meldingen verlopen zodra ze worden afgespeeld op je Echo-apparaat. Ze worden niet in de wachtrij geplaatst om later te kunnen worden opgehaald en de meldingen hoeven niet te worden gewist.

Als ik de bewegingsdetectie van de camera op mijn deurbel uitschakel, ontvang ik dan nog steeds Chime-meldingen als er op de deurbel wordt gedrukt?
Ja. Als er op de deurbel wordt gedrukt, wordt dit beschouwd als afzonderlijke gebeurtenis ten opzichte van bewegingsmeldingen. Ongeacht de status van je camera word er een melding gegeven wanneer er op de deurbel wordt gedrukt.

Is er een manier om oudere Chime-meldingen te bekijken als er een geluid werd afgespeeld terwijl ik niet thuis was?
Niet op je Echo-apparaat. Je kunt Alexa niet vragen een historie of een lijst van Chime-meldingen weer te geven op de Echo Show. Je kunt wel inloggen in de Alexa-app, waar te zien is wanneer een Chime-melding is gegeven.

Waar worden aankondigingen op dit moment ondersteund?
Aankondigingen worden momenteel momenteel ondersteund in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Is er meer dan één geluid beschikbaar?
Ja. Je kunt kiezen uit een aantal geluiden.