De schuifregelaar voor bewegingsgevoeligheid (Motion Sensitivity Slider) gebruiken met de Ring Video Doorbell Elite

Met de schuifregelaar voor bewegingsgevoeligheid kun je precies bepalen waarop de Ring Elite moet reageren. Door de schuifregelaar tussen 'Alleen personen' en 'Alle activiteiten' te verplaatsen, kun je het Ring-apparaat afstemmen op de specifieke omstandigheden van jouw locatie.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de schuifregelaar voor bewegingsgevoeligheid kunt gebruiken, zodat je de ring op de juiste manier kunt instellen en een effectiever detectiehulpmiddel kunt maken.

Hoe je Ring de wereld ziet

In veel opzichten ziet de Ring Elite de wereld zoals jij dat doet. Een camera maakt een foto van het door jou opgegeven gebied en jij tekent een geometrische bewegingszone die het gebied markeert waarin je Ring-apparaat actief moet zijn. Het Ring-apparaat gebruikt dat beeld vervolgens om het gebied te controleren op beweging.

De schuifregelaar voor bewegingsgevoeligheid gebruiken

Er kunnen zich dingen in je omgeving bevinden (zoals de schaduw van een bewegende boomtak of de zon die weerkaatst op een glimmend object) die bewegingsmeldingen kunnen veroorzaken en meldingen kunnen verzenden die je niet hoeft te zien. Je kunt de schuifregelaar voor bewegingsgevoeligheid gebruiken om dit soort bewegingsmeldingen te verminderen.

Als je de schuifregelaar voor bewegingsgevoeligheid verschuift, verandert de manier waarop je Ring-apparaat interpreteert wat het ziet. Als je de schuifregelaar op 'Alleen mensen' zet, moet deze een menselijke vorm zien voordat een bewegingsmelding wordt geactiveerd.

Als je de knop naar rechts schuift, worden meldingen geactiveerd wanneer kleinere objecten worden gedetecteerd.

Als je de schuifregelaar instelt, moet je rekening houden met het doel waarvoor je het Ring-apparaat hebt geplaatst. Bij een Ring Doorbell Elite die bijvoorbeeld naar bezoekers moet zoeken, moet de schuifregelaar meer naar 'Alleen mensen' worden ingesteld.