De Ring plug-in adapter installeren

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je problemen met de stroomvoorziening kunt oplossen door een plug-in adapter toe te voegen aan de Ring Video Doorbell Pro. Houd er rekening mee dat de plug-in adapter moet worden gebruikt in situaties waarin er geen bestaand deurbelsysteem aanwezig is of het bestaande systeem onbruikbaar is.

De plug-in-adapter installeren

• Kies een stopcontact.
    • Selecteer een stopcontact vlak bij de deur waar je de Ring Video Doorbell Pro wilt installeren.
      • Sluit de voedingsadapter nog niet aan!

• Leg de kabel.
    • Leid de kabel van het stopcontact naar de kabelgoot en kies vervolgens een pad naar de Video Doorbell Pro.
    • Bevestig de kabel aan de muur met de meegeleverde kabelklemmen.
      • De kabel kan indien gewenst door de muren of door een deur of raam worden geleid.
      • Wees altijd voorzichtig met bestaande elektrische bedrading en leidingen bij het boren door muren!

• Bevestig de draden.
    • Sluit de voedingskabels aan op de klemmen aan de achterkant van de Ring Video Doorbell Pro.

• Installeer en stel de Ring Video Doorbell Pro in.
  • Stel het "Deurbeltype" in op "None" (geen) in de Ring-app.
    • Selecteer de Ring Doorbell Pro in de Ring-app, tik vervolgens op het tandwielpictogram en selecteer "Doorbell Kit Settings" (Instellingen deurbelset).
    • Selecteer "None" (geen) en sla de instellingen op.
      • Sla deze stap niet over, anders kan de Ring Doorbell beschadigd raken!
    • Sluit de voedingsadapter aan.
      • Het voorste lampje op de Ring Video Doorbell moet gaan branden om aan te geven dat de voeding naar behoren werkt.
      • Als de Ring Doorbell nog niet eerder is ingesteld, zal het voorste lampje gaan branden om aan te geven dat het Ring-apparaat in de instellingsmodus is gezet.

• Test de Ring Doorbell.
    • Druk op de knop aan de voorkant van de Ring Doorbell om hem uit te proberen!

Klik hier om het menu voor de Ring plug-in adapter te downloaden.