Problemen met de voeding oplossen met de Ring Video Doorbell Pro

De Ring Video Doorbell Pro is ontworpen om voeding te ontvangen uit dezelfde 16 volt AC transformator als het mechanisme van de interne deurbel. Er kunnen zich echter problemen voordoen wanneer een deurbelmechanisme zoveel vermogen verbruikt dat de Ring Video Doorbell Pro niet kan worden ingeschakeld. Dit artikel helpt je problemen met de voeding te identificeren en biedt ook een oplossing:

Als de Ring Video Doorbell Pro onvoldoende voeding ontvangt, ondervind je mogelijk een aantal van de volgende problemen:

• De verbinding met het wifinetwerk wordt verbroken

• Het belgeluid blijft 'hangen' of wordt uitgeschakeld nadat een knop is ingedrukt.

• Aflezing van voltage onder Device Health (Apparaatstatus) wordt langzaam zwakker tijdens de avond als nachtzicht is ingeschakeld.

• Schakelt regelmatig uit (het witte lichtje aan de voorkant gaat uit)

• Het beeld bevriest tijdens een livegebeurtenis

• Je bestaande interne deurbel geeft geen correct belgeluid

• Nachtzicht werkt niet

• De Ring Pro werkt goed tijdens een aantal gebeurtenissen en stopt vervolgens

Als dit gebeurt en je vermoedt dat er een probleem is met de voeding, volg dan deze instructies:

• Open de Ring-app en tik op je Ring Doorbell om het scherm met de instellingen te openen.

• Tik op de tegel 'Device Health' (Apparaatstatus).

Bekijk de aflezing van het voltage. Als er 'Good' of 'Very Good' ('Goed' of 'Heel goed') staat, dan ontvangt de deurbel van Ring voldoende voeding en is er een andere oorzaak voor het probleem. Als er 'Poor' of 'Very Poor' ('Slecht' of 'Heel slecht') staat bij het voltage, dan is een laag vermogen waarschijnlijk de oorzaak van het probleem.

Het probleem met de voeding oplossen

De meest voorkomende oplossing voor problemen met de voeding is het overbruggen van de deurbel met een Pro Power Kit V2. Als je geen Pro Power Kit V2 hebt, klik dan hier voor telefoonnummers om contact op te nemen met onze klantenservice.

Als de overbruggingsmethode het probleem met de voeding niet oplost of als je het mechanisme van de deurbel niet wilt overbruggen, overweeg dan de transformator te upgraden. Bij de aanschaf van een transformator raden wij je aan een transformator te kiezen met een spanning van ten minste 16 volt AC en ten minste 30 voltampère (max. 40 VA) en 50/60 Hz. Gebruik geen halogeen- of tuinverlichtingstransformator of DC-transformator/-voeding.

Klik hier voor installatie-instructies voor een nieuwe transformator.

Klik hier voor hulp bij het overbruggen van de interne deurbel met de Pro Power Kit V2

Tot slot, als je geen intern deurbelmechanisme hebt of je bestaande systeem is onbruikbaar, dan kun je problemen met de voeding oplossen met behulp van een plug-in adapter.

Klik hier voor hulp bij het installeren van een plug-in adapter.