'Motion Snooze' (Bewegingsmeldingen sluimeren) gebruiken

In de Ring-app kun je de bewegingsmeldingen van een Ring-apparaat gedurende een vooraf bepaalde periode uitschakelen. Met de functie 'Motion Snooze' (Bewegingsmeldingen sluimeren) kun je de bewegingsmeldingen tijdelijk onderdrukken zonder de apparaatinstellingen te wijzigen. Volg de onderstaande instructies om 'Motion Snooze' (Bewegingsmeldingen sluimeren) te gebruiken:

'Motion Snooze' (Bewegingsmeldingen sluimeren) activeren

• Open de Ring-app.
  • Tik op het betreffende Ring-apparaat.
  • Tik op 'Motion Snooze' (Bewegingsmeldingen sluimeren).

Op iOS-apparaten kun je de bewegingsmeldingen ook sluimeren door op een pop-upmelding te tikken en vast te houden.

• Kies hoe lang je de bewegingsmeldingen wilt sluimeren (15 min., 30 min., 60 min. of 2 uur).
  • Tik op 'Save' (Opslaan) om je keuze te bevestigen.

Een andere sluimertijd kiezen

• Open de Ring-app.
  • Zoek het betreffende Ring-apparaat.
  • Tik op de Motion Snooze-badge naast het apparaat.

• Kies een andere sluimertijd.
  • Tik op 'Save' (Opslaan) om je keuze te bevestigen.

De sluimerfunctie uitschakelen

• Open de Ring-app.
  • Zoek het betreffende apparaat.
  • Tik op de Motion Snooze-badge naast het apparaat.

• Tik op 'Turn off' (Uitschakelen).
  • Tik op 'Save' (Opslaan) om je keuze te bevestigen.