'Chime Snooze' (Chime sluimeren) gebruiken

In de Ring-app kun je de geluidsmeldingen van een Ring Chime of Chime Pro gedurende een vooraf bepaalde periode uitschakelen. Met deze functie kun je het geluid van de Chime-luidsprekers tijdelijk uitschakelen zonder de Chime-instellingen voor al je apparaten te wijzigen.

Volg de onderstaande instructies om 'Chime Snooze' (Chime sluimeren) te gebruiken:

'Chime Snooze' (Chime sluimeren) activeren

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie horizontale strepen linksboven in de app.
  • Tik op 'Devices' (Apparaten).
  • Tik op 'Chime Snooze' (Chime sluimeren).

• Kies hoe lang je Chime wilt laten sluimeren (1, 3, 6 of 12 uur).

• Tik op 'Save' (Opslaan) om je keuze te bevestigen.

Een andere sluimertijd kiezen

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie horizontale strepen linksboven in de app.
  • Tik op 'Devices' (Apparaten).
  • Tik op 'Chime Snooze' (Chime sluimeren).

• Kies een andere sluimertijd.
  • Tik op 'Save' (Opslaan) om je keuze te bevestigen.

De sluimerfunctie uitschakelen

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie horizontale strepen linksboven in de app.
  • Tik op 'Devices' (Apparaten).
  • Tik op 'Chime Snooze' (Chime sluimeren).
  • Tik op de Chime Snooze-badge naast het apparaat.

• Tik op 'Turn off Snooze' (Sluimeren uitschakelen).
  • Tik op 'Save' (Opslaan) om je keuze te bevestigen.