Het Ring-apparaat is te ver van mijn router verwijderd

Vraag: ik krijg een erg zwak signaal op de plaats waar mijn Ring-apparaat zich bevindt. Wat doe ik hieraan?

Antwoord: als het indicatorlampje van je wifi-netwerk tijdens het installatieproces een zwak signaal aangeeft, is dit een teken dat het signaal van de router richting het Ring-apparaat mogelijk te zwak is om de installatie te voltooien of normaal te functioneren.

Probeer in dat geval (indien mogelijk) de installatieprocedure opnieuw uit te voeren met het Ring-apparaat in dezelfde ruimte als de router.  Ervan uitgaande dat dit lukt, kun je proberen de installatie van het Ring-product dichter bij de wifi-router uit te voeren, de router dichter bij het Ring-apparaat plaatsen, of mogelijke bronnen van wifi-storing onderzoeken, zoals grote apparaten of andere draad- of kabelloze producten die het signaal zouden kunnen beïnvloeden.

Het is echter waarschijnlijker dat je het bereik van het wifi-netwerk moet vergroten met een wifi-extender, zoals de Chime Pro. Klik hier voor meer informatie over Chime Pro.

Ondervind je nog steeds problemen?

Als het instellen van het Ring-product nog steeds mislukt wanneer je dichter bij de router bent, of als het dichter naar de router toe verplaatsen geen optie is, kun je hier klikken voor informatie over andere mogelijke oorzaken van problemen met de installatie in de app.