App-connectiviteit

Als je het onderstaande bericht hebt ontvangen in de Ring-app, probeerde je livebeeld te bekijken op een moment dat je telefoon of tablet geen goede internetverbinding had.

Een slechte mobiele internetverbinding of wifi-internetverbinding kan ervoor zorgen dat je Ring-app niet goed werkt.

Hieronder vind je een aantal veelvoorkomende oorzaken van een slechte internetverbinding.
  • Een slechte wifi-verbinding wordt veroorzaakt doordat de afstand tot je router te groot is wanneer je de Ring-app gebruikt. Zorg dat je dichter bij de router bent voor een betere verbinding.
  • Een druk wifi-netwerk kan de verbinding ook beïnvloeden. Als andere mensen via het netwerk video's bekijken of internet gebruiken terwijl je verbinding probeert te maken, kan je apparaat problemen ondervinden bij het tot stand brengen van een verbinding.
  • Soms is het mobiele signaal zwak op afgelegen locaties, zoals in de bergen en in dunbevolkte gebieden. Probeer verbinding te maken met wifi voor een betere verbinding.
Ga naar deze website als je de internetsnelheid wilt meten. Als je downloadsnelheid lager is dan één megabit per seconde, ondervind je mogelijk problemen met de toegang tot live-gebeurtenissen vanaf je Ring-apparaat.