Nieuwe beltonen downloaden voor je Ring Chime

Vraag: kan ik de beltoon op mijn Ring Chime wijzigen?

Antwoord: Ja. De Ring Chime heeft de mogelijkheid om aangepaste beltonen te kiezen voor zowel Ring- en bewegingsmeldingen.

Uw beltonen kiezen

Beltonen selecteren:

• Open de Ring-app.
  • Tik op de afbeelding van de Chime.
  • Tik op 'Chime Tones' (Chime-beltonen) om een lijst weer te geven met nieuwe tonen voor de Ring-apparaten.
  • Selecteer je favoriete beltoon.
  • Sla je instellingen op.

De nieuwe beltonen worden gedownload

Nadat je de geselecteerde beltoon hebt opgeslagen, gaat het blauwe lampje op de Chime knipperen. Dit betekent dat de beltoon wordt gedownload. Zodra het lampje blauw brandt, is het downloaden voltooid en kun je de nieuwe beltonen gebruiken.

Opmerking: het kan enkele minuten duren voordat de Chime de nieuwe beltonen heeft gedownload.