Ring-apparaten bedienen via meerdere apparaten of de bediening delen met andere gebruikers

Nadat je je Ring-apparaat in de app hebt ingesteld, wordt het gekoppeld aan het Ring-account in de app als een soort 'masteraccount'. Als je meerdere apparaten wilt gebruiken om je Ring-apparaat te bedienen, download dan de Ring-app ook op de andere apparaten en gebruik dezelfde inloggegevens om je aan te melden in de app.

Maar wat je ook kunt doen, en wat misschien nog wel handiger is, is personen toevoegen aan je Ring-account via de functie 'Shared User' (Gedeelde gebruiker) in je Ring-app. Hiermee geef je ze toegang tot het apparaat en kunnen ze het volgende doen:

• Meldingen ontvangen en beantwoorden wanneer er iemand aanbelt of de bewegingssensoren activeert;
  • Opgeslagen video's bekijken;
  • De Ring Protect Plan Plus-functie gebruiken en activeren;
  • Meldingen voor hun smartphone, tablet of pc in- of uitschakelen;
  • Video's opslaan op hun smartphone of tablet;
  • Deelnemen aan een driegesprek om te reageren op een melding.

Wat gedeelde gebruikers echter niet kunnen, is:

• Video's verwijderen onder 'Recent activity' (Recente activiteit);
  • Gebruikers delen;
  • Apparaten verwijderen;
  • De bewegingsinstellingen wijzigen;
  • De naam van het Ring-apparaat wijzigen.

Iemand toevoegen als een gedeelde gebruiker gaat als volgt:

• Open de pagina 'Device Settings' (Apparaatinstellingen) voor een van je Ring-apparaten.
  • Tik op 'Shared Users' (Gedeelde gebruikers).
  • Tik op 'Add User' (Gebruiker toevoegen).
  • Voer het e-mailadres in van de persoon die je wilt toevoegen als gedeelde gebruiker.
  • Selecteer de apparaten die je met deze persoon wilt delen.
  • Tik op 'Send Invite' (Uitnodiging verzenden).

Let op: je kunt alleen gedeelde gebruikers toevoegen die een eigen Ring-account hebben.

Let op: je kunt meerdere apparaten bedienen met één Ring-account. Nadat je het eerste account en Ring-apparaat hebt ingesteld in de Ring-app, kun je zoveel Ring-apparaten aan je account toevoegen als je wilt. Tik hiervoor op 'Set up device' (Apparaat instellen) onder 'My Devices' (Mijn apparaten) in de Ring-app.