Hoe bel Ring Melding problemen voor iOS-apparaten

Als de Ring-meldingen die naar je iOS-apparaat worden verzonden vertraagd of helemaal niet aankomen, probeer dan met onderstaande tips dit probleem op te lossen.

Controleren of het apparaat online is

Je kunt controleren of het apparaat online is door naar de pagina Device Health (apparaatstatus) in de app te gaan en naar de Signal Strength (signaalsterkte) onder de netwerkinstellingen te kijken.

Meldingsinstellingen in de app controleren

Controleer eerst of meldingen zijn ingeschakeld. Ga in de Ring-app naar Device Settings (apparaatinstellingen) en controleer of de schakelaars voor Ring-meldingen en Bewegingsmeldingen zijn ingesteld op de blauwe Aan-positie.

Let op: de meldingsinstellingen zijn specifiek voor het mobiele apparaat dat is aangesloten op Ring, niet voor de Ring Doorbell of Stick Up Cam zelf.

Als je bijvoorbeeld meldingen activeert op je telefoon, worden deze niet automatisch geactiveerd op je tablet. Daarom moet je de meldingsinstellingen handmatig wijzigen voor elk apparaat dat is verbonden met Ring.

Het Berichtencentrum op je iOS-apparaat controleren

Als je nog steeds geen Ring-meldingen ontvangt, klik dan hier om meldingen in te schakelen op je iPhone

• Als deze instellingen zijn geactiveerd, log je uit bij de Ring-app en meld je je vervolgens weer aan.
  • Zorg dat de functie Niet storen is uitgeschakeld. Als je deze instelling wilt wijzigen, open je het bedieningspaneel door het snelmenu onder in het beginscherm te openen en vervolgens op het maanpictogram te tikken om de functie uit te schakelen.
  • Test ten slotte het apparaat door op de knop van de deurbel te drukken of een bewegingsmelding te activeren.
  • Herhaal deze stappen op elk ander iOS-apparaat dat geen meldingen ontvangt.

Een zachte reset uitvoeren

Als geen van deze stappen de problemen heeft opgelost, moet je mogelijk een zachte reset uitvoeren. Dat doe je als volgt:

• Houd de slaap-/ontwaakknop rechtsboven op het apparaat en de startknop onder op het apparaat tegelijkertijd ingedrukt.
  • Houd beide knoppen ingedrukt totdat het scherm zwart wordt.
  • Wacht tot het witte Apple-logo wordt weergegeven.
  • Nadat je apparaat is opgestart, test je de deurbel en bewegingssensor; meldingen zouden nu moeten verschijnen.

Voor iPhone X:

• Houd de knop aan de zijkant (rechtsboven) en de volumeknop ingedrukt.
  • Laat de knoppen los wanneer ‘schuiven om uit te schakelen’ wordt weergegeven.
  • Schuif de aan/uit-schakelaar naar rechts.
  • Wanneer het apparaat is uitgeschakeld, houd je de knop aan de zijkant ingedrukt totdat het Apple-logo wordt weergegeven. Daarna laat je de knop los.