Problemen met livebeelden oplossen voor Ring-apparaten

Heb je problemen met livebeelden op het Ring-apparaat? Zie onderstaande tips voor hulp bij het oplossen van deze problemen.

Zorg dat je verbinding hebt

Controleer eerst of het Ring-product online is en gebeurtenissen registreert.

Druk hiervoor op de knop aan de voorkant van het apparaat of beweeg in geval van een camera. Er moet nu een nieuwe gebeurtenis worden veroorzaakt die direct in het activiteitenlogboek wordt weergegeven. Als er geen gebeurtenissen in het logboek worden weergegeven, betekent dit hoogstwaarschijnlijk dat het Ring-product niet meer is verbonden met het wifinetwerk.

Controleer de internetsnelheid

Traag internet kan problemen met livebeelden veroorzaken. Test de internetsnelheid om te bepalen of dit de oorzaak van het probleem is. Ga naar ring.com/speed om een snelheidstest uit te voeren, terwijl je smartphone, tablet of PC verbonden is met het wifinetwerk. Een upload- en downloadsnelheid van minimaal 2 Mbps wordt aanbevolen voor de beste streamingprestaties voor de Ring Pro en Floodlight Cam.

Voer de test uit in je woning en test daarna de snelheid op de plek waar de Ring Pro is bevestigd. Raadpleeg de volgende stap als de snelheid aanzienlijk lager is dan de snelheid binnen.

Controleer de locatie van de router

Als het Ring-apparaat meer dan 10 meter bij de router vandaan is geplaatst en je weet dat de internetsnelheid voldoet aan de hierboven omschreven vereisten, kun je het beste een Chime Pro gebruiken om het wifisignaal te versterken. Meer informatie over de Chime Pro vind je op: ring.com/chime-pro