Informatie over meldingen voor Ring-bewegingsgebeurtenissen

Aan de slag met Ring-meldingen

Afhankelijk van je Ring-apparaat ontvang je twee verschillende soorten meldingen.

Waar camera's zoals Spotlight Cam, Floodlight Cam en Stick Up Cam alleen bewegingsmeldingen verzenden, sturen Doorbell-producten zoals Ring Video Doorbell, Doorbell 2, Doorbell Pro en Doorbell Elite zowel bewegingsmeldingen als Ring-meldingen.

Ring-meldingen

Ring-meldingen zijn meldingen die naar je smartphone, tablet of pc worden verzonden wanneer iemand op de knop aan de voorzijde van de Ring-deurbel drukt.

Bewegingsmeldingen

Bewegingsmeldingen zijn meldingen die je ontvangt wanneer een van je Ring-apparaten beweging detecteert.

Volg de onderstaande stappen om meldingen te activeren.

Meldingen activeren

Controleer eerst of Ring-meldingen (Ring Notifiactions) en bewegingsmeldingen (Motion Notifications) zijn geactiveerd door elk van deze meldingen in de blauwe stand (On) te zetten in de Device Settings (apparaatinstellingen) van de Ring-app.

Let op: als je een abonnement op Ring Protect hebt, worden opnames niet uitgeschakeld als je meldingen uitschakelt.

Test vervolgens je apparaat door op de knop aan de voorkant van de Doorbell te drukken en/of voor het apparaat langs te lopen om een bewegingsgebeurtenis te activeren. Als alles naar behoren werkt, zou je meldingen moeten ontvangen.

Als je nog steeds geen bewegingsmeldingen ontvangt, moet je mogelijk de bewegingsinstellingen aanpassen.

Let op: de meldingsinstellingen zijn specifiek voor het apparaat dat is aangesloten op Ring, niet voor de Ring Doorbell of -camera zelf. Als je bijvoorbeeld meldingen activeert op je telefoon, worden deze niet automatisch geactiveerd op je tablet. In plaats daarvan moet je de meldingen handmatig inschakelen voor elk apparaat dat is verbonden met Ring.

Zorg dat je verbinding hebt

Als je meldingen zijn geactiveerd, maar je nog steeds geen meldingen ontvangt, moet je controleren of je apparaat online is en gebeurtenissen vastlegt. Controleer dit door op de knop van de deurbel te drukken of door een bewegingsmelding te activeren. Als je apparaat goed werkt, wordt er een nieuwe gebeurtenis weergegeven in het activiteitenlogboek.

Als er geen gebeurtenis wordt weergegeven, is de verbinding tussen het Ring-apparaat en het wifinetwerk waarschijnlijk verbroken.

Voer het installatieproces opnieuw uit om deze problemen op te lossen. Klik hier voor informatie over het instellen van het Ring-apparaat.

De app resetten

Als je nog steeds problemen ondervindt, moet je de Ring-app mogelijk resetten.

Dit doe je door je af te melden bij de app, het apparaat uit te schakelen, dit weer in te schakelen en je weer aan te melden bij de app.

Heb je al deze stappen geprobeerd, maar ontvang je nog steeds geen meldingen?

Raadpleeg dan onze geavanceerde handleidingen voor probleemoplossing voor meer tips:

• Klik hier om problemen met meldingen op een Apple-apparaat op te lossen
  • Klik hier om problemen met meldingen op een Android-apparaat op te lossen