Informatie over de Ring Video Doorbell Pro

Direct naar antwoord

Wat is een Ring Video Doorbell Pro?
Welke functies heeft Ring Video Doorbell Pro?
Wat heb ik nodig om de Ring Video Doorbell Pro te installeren?
Maakt de Ring Video Doorbell Pro gebruik van een diode voor digitale deurbelsets?
Welke deurbelmechanismen zijn compatibel met Ring Video Doorbell Pro?
Met welke wifinetwerken werkt de Ring Video Doorbell Pro?
Werkt de Ring Video Doorbell Pro op een 5 GHz-netwerk met de Ring Chime op een 2,4 GHz-netwerk?
Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor de Ring Video Doorbell Pro?
Gebruikt de Video Doorbell Pro de hele tijd data of alleen wanneer deze geactiveerd wordt?
Bewaart de Ring Video Doorbell Pro materiaal om later te kunnen bekijken?
Hoe werken de gepersonaliseerde bewegingsdetectiezones van de Ring Video Doorbell Pro?
Kan ik de Ring Video Doorbell upgraden naar een Ring Video Doorbell Pro?
Heb ik een Ring Video Doorbell nodig om de Ring Video Doorbell Pro te kunnen gebruiken?
Waar kan ik de Ring Video Doorbell Pro bestellen?
Heeft Ring Video Doorbell Pro een garantie?
Wat is het restitutiebeleid van Ring?
Wat gebeurt er als iemand mijn Video Doorbell Pro steelt?
Werkt de Ring Doorbell Pro op batterijen?
Wat is het verschil tussen de Ring Video Doorbell en de Ring Video Doorbell Pro?
Werkt bij
Carosseriekleuren

Wat is een Ring Video Doorbell Pro?

De Ring Video Doorbell Pro is een slank ontworpen videodeurbel van Ring met een verscheidenheid aan geavanceerde functies.

Klik hier voor meer informatie

De Video Doorbell Pro kan worden aangeschaft met een aparte stekkeradapter of kan via vaste bedrading worden aangesloten.

Welke functies heeft de Ring Video Doorbell Pro?

• 1080p HD-video
  • Geavanceerde bewegingsdetectie
  • Livebeeld
  • Levenslange bescherming tegen diefstal
  • Werkt met iOS en Android
  • Met wifi-verbinding
  • Verwisselbare voorpanelen
  • Moet op een bedrade deurbel worden aangesloten.

Wat heb ik nodig om de Ring Video Doorbell Pro te installeren?

Alles wat je nodig hebt, zit in de verpakking:

• Ring Video Doorbell Pro
  • Vier verwisselbare voorpanelen
  • Handgreep schroevendraaier
  • Boortje
  • Schroeven en pluggen
  • Veiligheidsschroef
  • Veiligheidsschroevendraaier
  • Draadklemmen
  • Kabelboom
  • Installatiehandleiding

Maakt de Ring Video Doorbell Pro gebruik van een diode voor digitale deurbelinstallaties?

Nee. Er mag geen diode worden gebruikt met de Ring Video Doorbell Pro. Je hebt de zekeringsset, kabelklemmen en kabelboom nodig voor installatie. Zie de instructies voor installatie en gebruik.

Welke deurbellen zijn compatibel met de Ring Video Doorbell Pro?

De Ring Video Doorbell Pro is compatibel met de meeste mechanische of digitale deurbelinstallaties die transformatoren gebruiken tussen de 16 en 24 volt AC. DC-transformatoren of transformatoren met een spanning lager dan 16 V AC worden niet ondersteund.

Klik hier om de lijst met compatibele deurbellen voor de Ring Video Doorbell Pro te bekijken.

Met welke wifinetwerken werkt de Ring Video Doorbell Pro?

De Ring Video Doorbell Pro werkt met 802.11 b/g/n wifinetwerken op de frequenties van 2,4 GHz of 5 GHz.

Werkt de Ring Video Doorbell Pro op een 5 GHz-netwerk met de Ring Chime op een 2,4 GHz-netwerk?

Ja. Ring Chime werkt alleen op een 2,4 GHz-netwerk, maar de Ring Chime hoeft niet met hetzelfde netwerk te worden verbonden als de Ring Doorbell of Ring Doorbell Pro.

Voor de beste streamingprestaties bevelen we upload- en downloadsnelheden van 2 mb/s aan.

Gebruikt de Video Doorbell Pro de hele tijd data of alleen wanneer deze geactiveerd wordt?

De Video Doorbell Pro gebruikt alleen data wanneer hij wordt geactiveerd door een gebeurtenis of wanneer je de camera via de Ring-app gebruikt. Wanneer de Doorbell Pro geen beweging detecteert of niet met de app wordt geactiveerd, gebruikt hij geen data.

Bewaart Ring Video Doorbell Pro materiaal om later te kunnen bekijken?

Dat is mogelijk, maar hiervoor is wel een Ring Protect-abonnement vereist. Dit is een optionele service waarmee je video's kunt bekijken, opslaan en delen.

Ga voor meer informatie over Ring Protect en de verschillende beschikbare abonnementen naar Abonneren op Ring Protect.

Hoe werken de gepersonaliseerde bewegingsdetectiezones van Ring Video Doorbell Pro?

Teken een vak om het gebied dat je in de gaten wilt houden en sla de instelling op. Er kunnen extra aangepaste zones worden aangemaakt, die vervolgens ingeschakeld of uitgeschakeld kunnen worden voor totale controle over bewegingsdetectie.

Waar kan ik Ring Video Doorbell Pro bestellen?

Ga om te bestellen naar https://nl-nl.ring.com/pages/doorbells

Heeft Ring Video Doorbell Pro een garantie?

Ja, een garantie van 1 jaar op onderdelen en arbeid en diefstalbeveiliging gedurende de gehele levensduur.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat (of de apparaten) hebt ontvangen, heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat gebeurt er als iemand mijn Video Doorbell Pro steelt?

Bij diefstal vervangen we je apparaat gratis. Stuur hiervoor een kopie van de aangifte naar theft@ring.com en wij sturen je een nieuwe Ring Video Doorbell Pro.

Werkt de Ring Doorbell Pro op batterijen?

Nee, de Ring Doorbell Pro kan alleen via deurbeldraden of een afzonderlijke plug-in-adapter van stroom worden voorzien.

Wat is het verschil tussen de Ring Video Doorbell en de Ring Video Doorbell Pro?

Ring Video Doorbell Ring Video Doorbell Pro
Opties voor stroomaansluiting Oplaadbare batterij of aansluiting op bestaande deurbelbedrading Bedraad via bestaande deurbelbedrading of via stekkeradapter
Compatibele deurbeltransformatoren 8-24 VAC (max. 40 VA) en 50/60 Hz, niet compatibel met DC-, halogeen- en tuinverlichtingstransformatoren 8-24 VAC (max. 40 VA) en 50/60 Hz, niet compatibel met DC-, halogeen- en tuinverlichtingstransformatoren
Zicht 180 graden horizontaal, 100 graden verticaal 160 graden horizontaal, 90 graden verticaal
Videoresolutie 720p HD 1080p HD
Kleuren Verkrijgbaar in twee afwerkingen Wordt geleverd met verwisselbare voorpanelen in vier verschillende kleuren.
Compatibele netwerken 2,4 GHz 802.11 b/g/n 2,4 of 5 GHz 802.11 b/g/n
Geavanceerde bewegingsdetectie Drie selecteerbare zones en gepersonaliseerde gevoeligheidsschaal Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie
Livebeeld beschikbaar Ja Ja
Afmetingen 4,98 x 2,43 x 0,87 inch

12,65 x 6,17 x 2,21 cm
4,50 x 1,85 x 0,80 inch

11,43 x 4,70 x 2,03 cm
Montageschroeven 4 2
Veiligheidsschroeven 2 1
Geschikt voor: Iedereen. Gebruikers met een bedrade deurbelset, professionele installateurs

Functioneert bij

-20,5 tot 48,5 graden Celsius

Let op: Het apparaat is tevens weerbestendig.

Afwerking voorpaneel

Ring Video Doorbell Pro wordt geleverd met vier voorpanelen in de kleuren zwart-satijn, nikkel-satijn, donkerbrons en wit-satijn. Het voorpaneel kan op elk gewenst moment worden vervangen.