Informatie Ring Video Doorbell Pro

Wat is een Ring Video Doorbell Pro?

De Ring Video Doorbell Pro is een ultradun ontwerp video deurbel van Ring's met een verscheidenheid aan geavanceerde functies.

Meer informatie vind je op: https://en-uk.ring.com/collections/video-doorbells/products/video-doorbell-pro

Wat zijn de eigenschappen van de Ring Video Doorbell Pro?

• 1080p HD-video
  • Gepersonaliseerde bewegingsdetectie
  • Livebeeld
  • Levenslange diefstalbeveiliging
  • Werkt op zowel iOS als Android
  • Verbonden met wifi
  • Verwisselbare voorpanelen
  • Vereist continu vermogen met behulp van de meegeleverde transformator

Wat heb ik nodig om de Ring Video Doorbell Pro te installeren?

Alles wat je nodig hebt zit in de doos:

• Ring Video Doorbell Pro
  • Vier verwisselbare voorpanelen
  • Schroevendraaierhandgreep
  • Boortje
  • Schroeven en pluggen
  • Veiligheidsschroef
  • Veiligheidsschroevendraaier
  • Installatiehandleiding
  • Transformator
  • Chime
  • VK/EU-pluggen
  • Bypass-set

Maakt Ring Video Doorbell Pro gebruik van een diode voor digitale deurbelsets?

Nee. Er mag geen diode worden gebruikt met Ring Video Doorbell Pro. Gebruik in plaats daarvan een bypass-set. Zie de instructies voor installatie en gebruik.

Is mijn huidige deurbel compatibel met de Ring Video Doorbell Pro?

De Video Doorbell Pro is niet compatibel met bestaande bedrade deurbellen in Europa. Gebruik voor een 'geluid' van de deurbel de bijgeleverde chime uit de doos van de Ring Video Doorbell Pro.

Met welke wifi-netwerken werkt de Ring Video Doorbell Pro?

Ring Video Doorbell Pro werkt met 802.11 b/g/n wifi-netwerken op frequenties van 2,4 gHz of 5 gHz.

Werkt Ring Video Doorbell Pro op een 5 gHz-netwerk met de Ring Chime op een 2,4 gHz-netwerk?

Ja. Ring Chime werkt alleen op een 2,4 gHz-netwerk, maar de Ring Chime hoeft niet met hetzelfde netwerk te worden verbonden als de Ring Doorbell of Ring Doorbell Pro.

Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor Ring Video Doorbell Pro?

Voor de beste streamingprestaties bevelen we upload- en downloadsnelheden van 2 Mbps aan.

Gebruikt Video Doorbell Pro de hele tijd data of alleen wanneer hij geactiveerd wordt?

Video Doorbell Pro gebruikt alleen data wanneer hij geactiveerd wordt door een actie of wanneer je de camera bedient via de Ring App. Wanneer de Doorbell Pro geen beweging detecteert of niet door de app is geactiveerd, gebruikt hij geen data.

Bewaart Ring Video Doorbell Pro materiaal om later te kunnen bekijken?

Dit is mogelijk, maar hiervoor is een abonnement op het Ring Protect Plan nodig, een optionele service waarmee je videobeelden kunt bekijken, opslaan en delen.

Kijk voor meer informatie over het Ring Protect Plan en welke plannen beschikbaar zijn op Abonneren op Ring Protect Plan.

Hoe werken de gepersonaliseerde bewegingsdetectiezones van Ring Video Doorbell Pro?

Teken een vak om het gebied dat je in de gaten wilt houden en sla de instelling op. Er kunnen extra gepersonaliseerde zones worden gemaakt, die vervolgens ingeschakeld of uitgeschakeld kunnen worden voor totale controle over bewegingsdetectie.

Kan ik mijn Ring Video Doorbell upgraden naar een Ring Video Doorbell Pro?

Nee. Ring Video Doorbell Pro kan afzonderlijk worden aangeschaft.

Heb ik een Ring Video Doorbell nodig om Ring Video Doorbell Pro te kunnen gebruiken?

Nee.

Waar kan ik Ring Video Doorbell Pro bestellen?

Ga om te bestellen naar https://en-uk.ring.com/collections/video-doorbells/products/video-doorbell-pro

Heeft Ring Video Doorbell Pro een garantie?

Ja, dit product wordt geleverd met een garantie van 1 jaar op onderdelen en arbeid en levenslange diefstalbeveiliging.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat (de apparaten) hebt ontvangen heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat gebeurt er als iemand mijn Video Doorbell Pro steelt?

Als hij gestolen wordt, zorgen we voor gratis vervanging. Stuur een kopie van het politieverslag naar theft@ring.com. Wij sturen je dan een vervangende Video Doorbell Pro.

Werkt de Ring Doorbell Pro op batterijen?

Nee, de Ring Doorbell Pro wordt gevoed door de bijgeleverde transformator.

Productspecificaties

Ring Video Doorbell Pro
Opties voor stroomvoorziening Alleen bedrading naar huidige deurbelset
Levensduur van de batterij N.v.t.
Compatibile deurbeltransformatoren 16-24 VAC, DC niet compatibel
Zicht 160 graden horizontaal, 100 graden verticaal
Videoresolutie HD 1080P
Kleuren Wordt geleverd met verwisselbare voorpanelen in vier verschillende kleuren.
Compatibele netwerken 2,4 of 5 gHz 802.11 b/g/n
Gepersonaliseerde bewegingsdetectie Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie
Livebeeld beschikbaar Ja
Afmetingen 11,43 x 4,7 x 2,03 cm
Schroeven 2
Veiligheidsschroeven 1
Het beste voor: Gebruikers met een bedrade deurbelset, professionele installateurs

Afmetingen

• 11,43 x 4,7 x 2,03 cm.

Werktemperatuurbereik

• -20,5 graden Celsius en 48,5 graden Celsius

Opmerking:Het apparaat is ook weerbestendig.

Kleuren behuizing

Ring Video Doorbell Pro wordt geleverd met vier voorpanelen in de kleuren satijn-zwart,satijn-nikkel, donker-brons en satijn-wit. Het voorpaneel kanop elk gewenst moment worden vervangen.