Livebeeld gebruiken

Met 'Live View' (Livebeeld) kun je de videobeelden van de camera van een Ring-apparaat op elk moment live bekijken. Je kunt Livebeeld op verschillende manieren openen.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Je kunt Livebeeld niet openen via de Ring.com-website.

Livebeeld openen via het dashboard

• Tik op het dashboardscherm op een afbeelding afkomstig van je deurbel of camera.
  • Je wordt automatisch naar Livebeeld geleid.
  • Raak het pictogram aan dat op een kleine microfoon lijkt om te spreken.
  • Tik op Livebeeld beëindigen om het livebeeld te sluiten.
  • Als je bent geabonneerd op een Ring Protect-abonnement, zie je binnen 1-2 minuten een video in je gebeurtenisgeschiedenis.

Livebeeld openen vanaf je apparaten

• Tik op het dashboardscherm op de drie lijntjes linksboven.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het apparaat waarop je Livebeeld wilt weergeven.
  • Tik op de knop Livebeeld onder de afbeelding van het apparaat.
  •  Schakel het geluid van de luidspreker rechtsonder in om te spreken.
    • Of tik op de groene knop om te spreken.
  • Tik op de rode knop om Livebeeld te beëindigen.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Livebeeld wordt na 10 minuten automatisch uitgeschakeld.

Als meldingen niet snel genoeg worden ontvangen

Als Livebeeld niet snel genoeg wordt geopend, kun je de Rapid Ring-app downloaden. De Rapid Ring-app werkt in combinatie met de gewone Ring-app, maar stelt je in staat om sneller meldingen te ontvangen en sneller te reageren.

Lees hier meer over Rapid Ring.