Livebeeld gebruiken

Livebeeld is een functie die met elke deurbel of beveiligingscamera van Ring kan worden gebruikt om te zien wat er voor je deur of op je terrein gebeurt. Je kunt livebeeld niet via ring.com openen, maar wel op verschillende manieren via de Ring-app.

Let op: je kunt het livebeeld niet bekijken via ring.com.

Het livebeeld openen via je Dashboard

• Tik op het Dashboard op een afbeelding van je deurbel of camera.
  • Je wordt automatisch naar het livebeeld gebracht.
  • Tik op het pictogram dat lijkt op een kleine microfoon om te spreken.
  • Tik vervolgens op Livebeeld beëindigen om het livebeeld te sluiten.
  • Als je bent geabonneerd op Ring Protect, zie je binnen 1-2 minuten een video in je gebeurtenisgeschiedenis.

Het livebeeld openen via je apparaten

• Tik op de drie lijntjes linksboven in het Dashboard.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het apparaat waarvan je het livebeeld wilt bekijken.
  • Tik op de knop Livebeeld onder de afbeelding van het apparaat.
  •  Schakel rechtsonder het geluid van de luidspreker in om te spreken
    • Of tik op de groene knop om te spreken.
  • Tik op de rode knop om het livebeeld te beëindigen.

Let op: Het livebeeld wordt na 10 minuten automatisch uitgeschakeld.

Te langzame meldingen

Kun je het livebeeld niet snel genoeg openen? Download dan de Rapid Ring-app. De Rapid Ring-app werkt in combinatie met de gewone Ring-app, maar stelt je in staat om sneller meldingen te ontvangen en sneller te reageren.

Ontdek meer over Rapid Ring.

Waarom hoor ik de sirene niet als ik deze activeer via het livebeeld?

Het livebeeld heeft een filter voor echo-onderdrukking dat luide, herhalende geluiden, zoals de sirene, tegenhoudt. Dit voorkomt dat je de echo van de luidspreker op je mobiele telefoon hoort.