Livebeeld gebruiken

Met 'Live View' (Livebeeld) kun je de videobeelden van de camera van een Ring-apparaat op elk moment live bekijken.

Livebeeld inschakelen

• Selecteer op het dashboard van de app het apparaat waarvan je livebeeld wilt inschakelen.
  • Tik op de knop 'Live View' (Livebeeld) om de videobeelden van het apparaat live te bekijken.
  • Als je tweerichtingsaudio tussen je telefoon en het Ring-apparaat wilt inschakelen, tik je op 'Talk' (Praten).

• Als je het livebeeld wilt afsluiten, tik je op 'End' (Beëindigen).