De batterij van de Ring Video Doorbell opladen

Foutcode: P1-67
Foutcode: P1-68

Gebruik deze link om via de Ring-app te ontdekken welk deurbelmodel je hebt.

Alle Ring-deurbellen met batterijvoeding worden opgeladen met een gewone micro-USB-kabel (inbegrepen in de doos). De micro-USB-kabel kan op elke USB-stroombron worden aangesloten, bijvoorbeeld een computer of een oplaadblok. Afhankelijk van hoeveel voeding de batterij nodig heeft, kan dit 6 tot 8 uur duren.

• Alleen de Ring Video Doorbell (1ste generatie) en Ring Video Doorbell (2de generatie) worden opgeladen door de gehele deurbel uit de beugel te verwijderen.
  • Alle andere Ring-deurbellen (Ring Video Doorbell 2, Ring Video Doorbell 3, Ring Video Doorbell 3 Plus en Ring Video Doorbell 4) beschikken over verwisselbare batterijen onder de voorpanelen.
  • Als de deurbel met batterij bedraad is aangesloten of op een zonnelader, is er sprake van druppelladen en moet de batterij mogelijk af en toe toch nog worden opgeladen.

Het oplaadpercentage van de batterij controleren in de Ring-app

1. Tik op de drie lijntjes linksboven in Dashboard.
  2. Tik op Apparaten.
  3. Tik op de deurbel die je wilt controleren.
  4. Tik op Stroominstellingen.
  5. Onder Batterijstatus zie je Batterijniveau.
  6. Onder Batterijstatus zie je Stroomverbruik functies. Via Stroomverbruik functies zie je de functies die van invloed zijn op de levensduur van de batterij. Je kunt de functies die je gebruikt, aanpassen om de levensduur van de batterij te optimaliseren.

De batterij opladen

Voor de Ring Video Doorbell (1ste generatie) en de Ring Video Doorbell (2de generatie)

1. Verwijder de veiligheidsschroeven aan de onderkant van de deurbel, trek de deurbel omhoog en haal deze van de bevestigingsbeugel.
  2. Sluit de micro-USB-kabel aan op de poort aan de achterkant van het apparaat.
  3. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, blijft alleen het groene lampje continu branden. Koppel de micro-USB-kabel los en bevestig het apparaat weer aan de montagebeugel met de veiligheidsschroeven.

Let op: gebruik voor je eigen veiligheid alleen de korte veiligheidsschroeven wanneer je de Ring Video Doorbell weer bevestigt. Als je andere typen schroeven gebruikt, kan de batterij beschadigd raken en kan er brand ontstaan.

Voor Ring Video Doorbell 2, Ring Video Doorbell 3, Ring Video Doorbell 3 Plus en Ring Video Doorbell 4

1. Verwijder de veiligheidsschroeven aan de onderkant van het voorpaneel.
  2. Knijp voorzichtig in de randen van het voorpaneel aan beide zijden en haal het voorpaneel eraf.
  3. Druk vervolgens op het metallic zilveren lipje om de batterij te ontgrendelen.
  4. Sluit een oplaadkabel (micro-USB) aan op de oplaadpoort van de batterij. De batterij is volledig opgeladen wanneer het lampje op de batterij groen brandt.
  5. Schuif de volledig opgeladen batterij terug in de Ring Video Doorbell. Je hoort een klik wanneer de batterij goed is geplaatst.
  6. Bevestig het voorpaneel weer aan de Ring Video Doorbell en zet het vast met de veiligheidsschroef.

Zodra je de deurbel of de batterij opnieuw hebt bevestigd, test je de deurbel. Hiermee wordt het batterijpercentage in de Ring-app gereset.

Let op: je ziet de bijgewerkte batterijstatus pas als de deurbel opnieuw is geïnstalleerd en opnieuw verbinding maakt met het wifinetwerk.

Als de batterij van de deurbel te snel leeg raakt, gebruik je deze link om het probleem op te lossen.

Belangrijk: gebruik altijd de meegeleverde veiligheidsschroeven om het voorpaneel van de deurbel te bevestigen. Als je een houtschroef of een ander type schroef gebruikt, kan de batterij beschadigd raken en kan er brand ontstaan. Als je denkt dat je de verkeerde schroef hebt gebruikt, moet je contact opnemen met de klantenservice van Ring.