De Batterij Opladen op uw Ring Video-deurbel

Het volgende artikel geeft antwoord op veelvoorkomende vragen over het opladen van batterijen\ voor de Ring Video Doorbell.

Hoe vaak moet ik de batterij van de Ring Video Doorbell opladen?

De oplaadbare batterij kan bij normaal gebruik maanden worden gebruikt tussen de oplaadbeurten door. Dit is afhankelijk van een aantal factoren in de omgeving van je huis, zoals het lokale weer en het aantal activiteiten dat wordt vastgelegd.

Hoe laad ik de Ring Video Doorbell op?

De Ring Video Doorbell wordt met een gebruikelijke micro-USB-kabel opgeladen (in de Ring-doos is een oranje inbegrepen). De micro-USB-kabel kan in elke USB-voedingsbron worden gestopt, zoals bijvoorbeeld een computer. Het duurt tussen de vijf en 10 uur totdat de Ring Video Doorbell helemaal is opgeladen.

De Ring Doorbell opladen:

• Verwijder de bevestigingsschroeven aan de onderkant van de deurbel en til de deurbel omhoog en haal hem van de montagebeugel af.
    • De batterij is volledig opgelden als het ronde licht aan de voorkant van het Ring-apparaat een blauwe cirkel laat zien.\\ Doe een micro-USB-lader in de oplaadaansluiting aan de achterzijde van het Ring-apparaat (in de Ring-doos zit een oranje oplader).
  • Bevestig het Ring-apparaat opnieuw op de montagebeugel met behulp van de bevestigingsschroeven.
  • Test na ongeveer 30 seconden (de tijd die het apparaat nodig heeft om op te starten) de Video Doorbell door op de knop aan de voorkant te drukken.

Ik heb de Ring Doorbell opgeladen maar de batterij in de app zegt nog steeds dat hij bijna leeg is. Wat is er aan de hand?

De batterijmeting in de app wordt elke keer bijgewerkt als je op de voorste knop op de Ring Video Doorbell drukt. Test de deurbel een aantal keer en de app moet worden bijgewerkt.