Zo verbind je de Ring Video Doorbell rechtstreeks aan een transformator met laag voltage (zonder bestaande deurbel)

Installatie van de Ring Video Doorbell is een eenvoudig proces. In dit artikel wordt een stapsgewijze instructie gegeven.

Merk op dat je de Ring Doorbell eerst moet instellen in de Ring-app voordat je deze monteert op de deur. Klik hier voor informatie over het instellen van de Ring Doorbell.

Stap 1: verwijder de oude deurbelknop

Merk op dat deze stap optioneel is.

Stap 2: plaats de montagebeugel in de juiste positie

De montagebeugel plaats je als volgt in de juiste positie:\'a0

• Klik de waterpas (inbegrepen in de doos) in de montagebeugel.
  • Plaats de montagebeugel naast de deur op ongeveer borsthoogte.
  • Plaats de montagebeugel horizontaal met de waterpas.
  • Markeer de posities van de montagegaten met een potlood.

Stap 3: boor gaten

• Gebruik een boor om gaten te boren waar je de positie van de montagegaten hebt gemarkeerd.
    • Indien je de beugel op baksteen, beton of stucwerk monteert, plaats de bijgeleverde kunststof pluggen dan in de gaten. Mogelijk heb je een hamer nodig om de pluggen naar binnen te slaan.
    • Indien je de beugel op hout of vinyl monteert, gebruik dan alleen de bijgeleverde\ schroeven

Stap 4: verwijder de waterpas uit de montagebeugel

Stap 5: sluit de bedrading van de deurbel aan op de schroeven die zich op de montagebeugel bevinden.

Merk op dat deze stap optioneel is.

Stap 6: indien de deurbel digitaal is, installeer dan de bijgeleverde diode.

Weet je niet zeker of de deurbel digitaal of mechanisch is of hoe je de diode installeert? Klik hier voor informatie over het gebruik van de bijgeleverde diode.

Stap 7: plaats de Ring Video Doorbell op de montagebeugel.

Wees niet bang om enige kracht te gebruiken.

Stap 8: zet de borgschroeven vast

Er is een stuk gereedschap bijgeleverd in de doos waarmee je de borgschroeven kunt vastdraaien.

Klik hier voor informatie over hoe je de Ring Video Doorbell instelt in de Ring-app.