Zo sluit je de Ring Video Doorbell (1ste generatie) rechtstreeks aan op een laagspanningstransformator als je geen bestaande voordeurbel hebt

Heb je geen bestaande deurbel maar wil je de batterij van de Ring Video Doorbell (2de generatie) niet steeds opladen, dan kun je de Ring Video Doorbell rechtstreeks aansluiten op een AC-laagspanningtransformator van 8-24 V.

Let op: wil je deze optionele configuratie gebruiken voor je Ring Video Doorbell (1ste generatie), onthoud dan:

• De Ring Video Doorbell kan alleen worden aangesloten op een AC-transformator.
  • Het aansluiten van de Ring Video Doorbell op een AC-transformator vereist kennis van bedrading en solderen. Kun je de bedradingsschema's niet gemakkelijk lezen, of kun je geen kabels aansluiten of solderen, schakel dan een elektricien in of gebruik de ingebouwde, oplaadbare batterij om je videodeurbel van stroom te voorzien.
  • Je moet de draden op de weerstand solderen. Aan het andere uiteinde kun je een draadklem gebruiken.
  • Naast de apparatuur in de doos van de Ring Video Doorbell moet je een elektronische weerstand aanschaffen.

Een weerstand is VEREIST in plaats van een mechanische of elektronische deurbelset, anders kan een goede werking van deze alternatieve configuratie niet worden gegarandeerd.

Specificaties voor de vereiste weerstand: 25 Ohm, 50 Watt, draadweerstand

Installeer GEEN diode.

Weerstanden zijn verkrijgbaar op Ring.com. Klik hier om een draadweerstand te bestellen.