De Ring-app downloaden

Via de volgende koppeling: ring.com/app wordt automatisch de juiste versie voor je besturingssysteem gedownload.

Let op: de Ring-app is gratis, maar het kan zijn dat je de gebruikersnaam en het wachtwoord van de app-store van je apparaat nodig hebt om de app te downloaden.

Als je liever rechtstreeks naar de app-pagina voor je apparaat gaat, kun je hieronder de juiste link voor je besturingssysteem selecteren:

De app vereist iOS 12 of hoger, Android 6.0 of hoger of Fire OS 7 of hoger.

Let op: de Ring-app wordt niet meer ondersteund op het Windows 10-platform voor mobiele apparaten. De app blijft werken op pc's, tablets en laptops met de Windows 10 Fall Creators Update.

Als je er zeker van wilt zijn dat je de nieuwste versie van de Ring-app hebt, zodat je het meeste uit je Ring-apparaten kunt halen, gebruik je een van de onderstaande links om te zien hoe je updates kunt krijgen.

De Ring-bureaubladapp gaat naar Ring.com

Alle functies van je favoriete bureaubladapp komen beschikbaar in je favoriete browser. Vanaf 31 december 2021 heb je via Ring.com toegang tot livebeeld, ontvang je aanbel- en bewegingsmeldingen en heb je alle nieuwste functies - en je hebt geen app-updates meer nodig! Als onderdeel van deze wijziging wordt de bureaubladapp in januari 2022 stopgezet. Meer informatie.

Let op: Windows-, Mac- en pc-apps van Ring ontvangen geen updates meer voor nieuwe apparaten en functies.

Apparaten en functies die niet worden ondersteund, zijn onder andere:

• Video Doorbell Wired
  • Ring Video Doorbell Pro 2
  • Ring Video Doorbell 4
  • Begin-tot-eind-versleuteling voor video's
  • Amazon-account koppelen
  • Geofence

Hoewel bepaalde functies en producten niet meer worden ondersteund door de pc-apps, blijven de apps essentiële beveiligings- en foutupdates ontvangen.