De Ring-app downloaden

Om Ring-apparaten te beheren moet je de Ring-app hebben gedownload en ingesteld.

De Ring-app kan worden gedownload via de volgende link: ring.com/app.

Als je liever rechtstreeks naar de app-pagina voor je apparaat gaat, gebruik dan de onderstaande link voor je besturingssysteem:

Let op: de Ring-app wordt niet meer ondersteund op het Windows 10-platform voor mobiele apparaten. De app blijft werken op pc's, tablets en laptops met de Windows 10 Fall Creators Update.