Bevestigen van de ringvideo-deurbel aan de montagebeugel

Voordat je de Video Doorbell op zijn montagebeugel bevestigt, moeten de bevestigingsschroeven ca. 6 mm zijn losgeschroefd. Lijn de haken op de beugel met het apparaat af.

Als de deurbel is uitgelijnd, druk je erop in de richting van de muur en vervolgens pas je druk omlaag toe. Mogelijk is hiervoor meer kracht nodig dan je zou verwachten en zijn er meerdere pogingen nodig voor een correcte installatie. Draai ten slotte de twee bevestigingsschroeven aan de onderzijde van het apparaat vast met de meegeleverde schroevendraaier.

Bekijk onderstaande video voor extra hulp als je de Video Doorbell aan zijn montagebeugel vastmaakt: