Informatie over de Ring Video Doorbell

Wat is een Ring Video Doorbell?

Ring Video Doorbell biedt een nieuw veiligheidsniveau door je via de smartphone of tablet te waarschuwen wanneer iemand zich op je terrein bevindt. Met de Ring Video Doorbell kun je vanaf elke locatie ter wereld zien en spreken met wie er voor je deur staat.

Klik hier voor meer informatie.

Welke functies heeft Ring Video Doorbell?

• 720p HD-video
  • Bewegingsdetectie
  • Livebeeld
  • Nachtzicht met infrarood
  • Weerbestendig ontwerp
  • Geïnstalleerd binnen enkele minuten, zonder professionele hulp of speciaal gereedschap
  • Diefstalbeveiliging
  • Werkt met iOS en Android
  • Werkt op wifi
  • Verkrijgbaar in twee stijlvolle afwerkingen
  • Hoeft niet op een bedrade deurbel te worden aangesloten

Productspecificaties

Ring Video Doorbell
Opties voor stroomvoorziening Oplaadbare batterij of aansluiting op bestaande deurbel kit
Levensduur batterij Tot maanden
Compatibele deurbeltransformators 8-24 VAC, DC niet compatibel
Zicht 180 graden horizontaal, 140 graden verticaal
Videoresolutie 720p HD
Kleuren De Ring Video Doorbell heeft twee verwisselbare voorpanelen: Venetiaans brons satijn-nikkel
Compatibele netwerken 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Bewegingsdetectie Aanpasbare zones voor bewegingsdetectie
Livebeeld mogelijk Ja
Afmetingen 12,65 x 6,17 x 2,21 cm
Functioneert bij -20,5 graden Celsius en 48,5 graden Celsius
Opmerking: De apparatuur is ook weerbestendig.

Voeding

Werkt Ring Doorbell op batterij?

Je kunt de Ring Video Doorbell aansluiten op bestaande deurbelbedrading en anders werkt hij op de ingebouwde batterij. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik na één keer volledig opladen zo'n zes maanden mee.

Installatie

Wat heb ik nodig om de Ring Video Doorbell te installeren?

Alles wat je nodig hebt, zit in de verpakking:

• Ring Video Doorbell\'a0
  • Micro-USB-oplaadkabel
  • Montagebeugel
  • Miniatuurwaterpas
  • Handgreep van schroevendraaier
  • Schroevendraaierbit in twee formaten
  • Schroeven
  • Schroefpluggen
  • Een boorbit voor pluggen
  • Gebruikershandleiding
  • Diode

Gebruikt de Ring Video Doorbell een diode voor digitale deurbelkits?

Ja. De Ring Video Doorbell wordt geleverd met een diode. Klik hier voor meer informatie over wanneer en hoe je de diode kunt gebruiken.

Met welke deurbellen is Ring Doorbell compatibel?

Ring Doorbell is compatibel met de meeste mechanische of digitale deurbelkits die transformatoren gebruiken tussen 8 en 24 volt AC. DC-transformatoren worden niet ondersteund

Internetvereisten

Met welke wifinetwerken is de Ring Video Doorbell compatibel?

De Ring Video Doorbell is compatibel met 802.11 b/g/n wifinetwerken op een frequentie van 2,4 gHz. Ring beveelt WPA2 wifibeveiliging aan.

Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor de Ring Video Doorbell?

Voor de beste streamingresultaten bevelen wij 1 mbps upload- en downloadsnelheden aan maar voor een optimale prestatie wordt 2 mbps aanbevolen.

Datagebruik en opname-abonnementen

Gebruikt de Ring Video Doorbell altijd data of alleen wanneer hij actief is?

De Ring Video Doorbell gebruikt uitsluitend data na het detecteren van beweging of wanneer livebeeld wordt gebruikt. Wanneer de Ring Video Doorbell geen beweging detecteert of niet met de app wordt geactiveerd, gebruikt hij geen data.

Bewaart de Ring Video Doorbell videobeelden om later terug te kunnen kijken?

Dit is mogelijk, maar hiervoor heb je een abonnement op Ring Protect nodig. Dit is een optionele service waarmee je tot 30 dagen video kunt bekijken, opslaan en delen.

Ga voor meer informatie over Ring Protect Plan en welke abonnementen er beschikbaar zijn naar Abonneren op een Ring Protect Plan.

Aanschaf, restitutie en garantie Waar kan ik de Ring Video Doorbell bestellen?

Ga om te bestellen naar https://nl-nl.ring.com/products/video-doorbell?gclid=CNqQ_eOR1-ICFckZ0wodY5cHEw&variant=3657948168203.

Zit er garantie op de Ring Video Doorbell?

Ja, er geldt een beperkte garantie op onderdelen en arbeidskosten en diefstalbeveiliging.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is Rings restitutiebeleid?

Vanaf de dag dat je de appara(a)t(en) hebt ontvangen heb je 30 dagen om zonder opgaaf van reden(en)  een volledige restitutie aan te vragen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van de kosten van de retourzending.

Wat als iemand mijn Ring Video Doorbell steelt?

Bij diefstal vervangen we de deurbel gratis. Stuur hiervoor een kopie van de aangifte naar theft@ring.com en wij'92 sturen je een nieuwe Ring Video Doorbell.