Meldingstonen voor app gebruiken

Je kunt in de Ring-app verschillende meldingstonen voor verschillende apparaten instellen, zoals voor deurbellen en beveiligingscamera's. Zo weet je zonder in de app te kijken al welk apparaat een melding geeft.

Zo stel je de verschillende tonen via de app in:

• Open de Ring-app.
  • Tik op de drie lijntjes linksboven in het scherm.
  • Tik op Apparaten.
  • Tik op het apparaat waarvoor je een speciale meldingstoon wilt instellen.
  • Tik op Apparaatinstellingen

• Tik op Instellingen voor meldingen.

• Tik op Meldingstonen voor app.
  • Er wordt een lijst weergegeven met alle beschikbare geluiden voor het apparaat.
    • Als je een videodeurbel selecteert, kun je zowel voor bewegingsmeldingen als aanbellen een toon instellen.
    • Op de pagina Meldingstonen voor app kun je met de volumeregelaaar het volume aanpassen.
    • Tik linksboven op de knop Terug voor het vorige menu.

Voor een Ring Chime of een Ring Chime Pro kun je bij het instellen van de meldingen voor die apparaten onderscheid maken tussen meldingen voor aanbellen en bewegingsmeldingen.