De meldingsgeluiden in de app gebruiken

In de Ring-app kun je verschillende meldingsgeluiden instellen voor verschillende apparaten. Zo weet je al welk Ring-apparaat een melding geeft voordat je zelfs nog maar in de app hebt gekeken. Volg onderstaande instructies om de meldingsgeluiden in de app in te stellen:

• Tik op de drie stippen naast de naam van het apparaat waarvoor je een aangepast meldingsgeluid wilt instellen.
  • Tik op 'Settings' (Instellingen) om het dashboard van dat apparaat te openen.
  • Tik op 'App Alert Tones' om het menu met meldingsgeluiden te openen.
    • Er wordt een lijst weergegeven met alle beschikbare geluiden voor het apparaat.
    • Let op: als je een Ring-deurbel selecteert, kun je zowel een geluid voor bewegingsmeldingen als een geluid voor aanbellen instellen.
  • Selecteer het gewenste geluid.
  • Tik op de knop 'Back' (Terug) om het nieuwe geluid in te stellen.

Let op:

• zowel op iOS- als op Android-apparaten kun je het volume van meldingsgeluiden instellen met de schuifregelaar voor 'Notifications' (Meldingen) bij de volume-instellingen van je apparaat.
  • Je moet dan de Niet storen-modus van je telefoon uitzetten.