Spare Parts Information

Ring heeft sets met reserveonderdelen met alles wat je nodig hebt om het Ring-apparaat weer snel bedrijfsklaar te maken om je huis te beschermen.

Kan ik een reserveonderdelenset retourneren aan Ring?

Ja. Ring-reserveonderdelensets vallen onder hetzelfde retourbeleid dat geldt voor de rest van onze apparaten. Vanaf de dag dat je de set hebt ontvangen, heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen. Zodra we het product ontvangen, wordt het volledige bedrag van de geretourneerde set terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt.

Hoeveel kosten de reserveonderdelensets?

Sets met reserveonderdelen zijn verkrijgbaar op onze website:

Reserveonderdelen voor Ring Video Doorbell

Reserveonderdelen voor Ring Video Doorbell 2:

Reserveonderdelen voor Ring Floodlight Cam

Reserveonderdelen voor Spotlight Cam Wired

Welke onderdelen worden geleverd in de reserveonderdelensets?

Er zijn momenteel vijf verschillende versies van de sets reserveonderdelen verkrijgbaar. De sets worden hieronder vermeld, samen met de onderdelen die elke set bevat:

Spare Parts Kit Kit Contains
 FLC_Silo_BK_2d_Lights_On.jpgFloodlight Cam 8EK5S7-WEN0-1_720x.jpg
  • Montageschroeven
  • Draaddoppen
  • Handgreep schroevendraaier
  • Schroefbit
  • Boortje
  • Bevestigingshaak
  • Kabelnetten
  • Lichtschakelaarstickers
  • Raamstickers
SCB_Silo_BK_2d.jpgSpotlight Cam Wired 8EK7S7-BEN0-1_720x.jpg
  • Montageschroeven
  • Handgreep schroevendraaier
  • Schroefbit
  • Draadklemmen
  • Veiligheidsschroeven
  • Montagebeugel
  • Waterpas
  • Raamstickers

RVD_Silo_SN_2c.jpgRing Video Doorbell

• Oplaadkabel
  • Montageschroeven
  • Handgreep schroevendraaier
  • Schroefbit
  • Boortje
  • Vorkkabelschoenen
  • Kabelnetten
  • Montageplaat
  • Veiligheidsschroeven
  • Raamstickers
 RVD2_Silo_SN_2b.jpgRing Video Doorbell 2 8EK3S7-0EN0-1_720x.jpg
  • Oplaadkabel
  • Waterpas
  • Montageschroeven
  • Handgreep schroevendraaier
  • Schroefbit
  • Boortje
  • Vorkkabelschoenen
  • Kabelnetten
  • Adapterplaat
  • Schroeven adapterplaat
  • Veiligheidsschroeven
  • Klemschroeven
  • Raamstickers