Informatie over de zonnelader voor de Ring Video Doorbell

Wat is de zonnelader voor de Ring Video Doorbell?

De zonnelader voor de Ring Video Doorbell is een klein apparaat dat achter de Ring Video Doorbell kan worden gemonteerd en hierop kan worden aangesloten met de meegeleverde micro-USB-kabel. Met slechts een paar uur direct zonlicht per dag blijft de Ring Video Doorbell volledig opgeladen.

Let op: de Ring zonnelader is niet compatibel met de Ring Video Doorbell 2.

Klik hier voor meer informatie

Wat kost de zonnelader en waar kan ik deze kopen?

Bestel hier de zonnelader.

Productspecificaties

Wat zit er in de doos?

• Zonnelader
  • Schroevendraaier
  • Boortje
  • Installatieschroef en ankers

Wat zijn de afmetingen van de Ring zonnelader?

14,78 cm x 9,19 cm x 1,42 cm (5,82 inch x 3,62 inch x 0,56 inch)

Wat zijn de technische specificaties van de Ring zonnelader?

Voeding: vereist direct zonlicht

Weerbestendig

Ingebouwde micro-USB-kabel

Compatibiliteit en gebruik

Kan ik de zonnelader gebruiken in combinatie met mijn Ring Doorbell 2?

Nee. De Ring zonnelader is speciaal geconfigureerd voor gebruik met de originele Ring Video Doorbell.

Kan ik de zonnelader binnenshuis gebruiken?

Hoewel niets je ervan weerhoudt om de zonnelader binnenshuis te installeren, leveren de lichtbronnen mogelijk niet genoeg energie om de Ring Video Doorbell op te laden.

Kan ik mijn eigen micro-USB-kabel gebruiken?

Nee. De meegeleverde micro-USB-kabel kan niet worden verwisseld.

Is de Ring zonnelader weerbestendig?

Ja. De zonnelader biedt betrouwbare service onder de meeste weersomstandigheden.

Ik woon in een gebied met overwegend bewolkt en regenachtig weer. Werkt de Ring Solar Charger voor mij?

Ja. De Ring zonnelader werkt zelfs op bewolkte dagen prima.

Plaatsing

Hoe monteer ik de Ring zonnelader?

Je kunt de Ring zonnelader rechtstreeks op hout monteren met de meegeleverde schroeven en schroevendraaier. Ga als volgt te werk als je op baksteen, beton of stucwerk monteert:

• Als de Ring Video Doorbell al aan de woning was gemonteerd, verwijder dan de montagebeugel.
  • Bevestig de zonnelader met de meegeleverde schroeven en pluggen aan de buitenmuur.
  • Sluit de micro-USB-kabel aan op de oplaadpoort aan de achterkant van de Ring Video Doorbell.
  • Bevestig de Ring Video Doorbell aan de zonnelader.
  • Draai de veiligheidsschroeven aan de onderkant van de Ring Video Doorbell vast.

Moet ik de zonnelader activeren in de Ring-app nadat ik de Ring Video Doorbell in de zonnelader heb gemonteerd?

Nee. De zonnelader is slechts een stroombron. Zodra je de stekker in de Ring Video Doorbell steekt, begint deze te werken.

Wordt het weergegeven in de Ring-app wanneer de zonnelader begint te werken?

Nee. De pagina Divice Health (apparaatstatus) voor de Ring Video Doorbell blijft aangeven dat de stroombron een batterij is.

Is het normaal dat het blauwe lampje aan- en uitgaat? Betekent dit dat het apparaat wordt opgeladen?

Nee. Als de Ring Video Doorbell dit doet, betekent dit dat de firmware-update nog steeds wordt bijgewerkt en geïnstalleerd. Geef het apparaat een paar minuten de tijd om de installatie te voltooien.

Moet ik nieuwe gaten boren in de muur om de zonnelader te installeren?

Nee. De zonnelader kan worden gemonteerd met behulp van dezelfde gaten als die van de originele beugel.

Aanschaf, restitutie en garantie

Waar kan ik de Ring zonnelader bestellen?

Ga om te bestellen naar https://nl-nl.ring.com/products/solar-charger-for-ring-video-doorbell?variant=19484479193181

Zit er garantie op de Ring zonnelader?

Ja, een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid en diefstalbeveiliging gedurende de gehele levensduur.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat (de apparaten) hebt ontvangen, heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat als iemand mijn Ring zonnelader steelt?

Bij diefstal vervangen we het apparaat gratis. Stuur een kopie van de aangifte naar theft@ring.com. Wij sturen je dan een vervangende oplader.