Locatie-informatie

Veelgestelde vragen over locaties en de Ring-app

Als ik mijn Ring-apparaten over meerdere locaties verdeel, dekt mijn Ring Protect Plan dan de apparaten op alle locaties of moet ik aparte abonnementen afsluiten?

Alle apparaten op één adres worden gedekt onder Ring Protect Plus. Je zult je apart op Ring Protect Plus moeten abonneren voor elk adres.

Als je slechts één Ring-apparaat hebt, is een Ring Protect Basic abonnement voldoende.

Moet ik mijn exacte adres gebruiken bij het definiëren van mijn locatie?

Ja, dit helpt ons een optimale gebruikerservaring te bieden.

Is er een limiet voor het aantal locaties dat ik kan hebben op één Ring-account?

Nee, er is geen limiet voor het aantal locaties dat je aan één Ring-account kunt koppelen.

Kan ik een apparaat toevoegen aan een elke locatie?

Je kunt een camera of deurbel toevoegen aan elke locatie. Ga naar de betreffende locatie en voeg het apparaat toe in de Ring-app.

Kan ik een apparaat verplaatsen tussen locaties?

Ja, Ring Video Doorbells en beveiligingscamera's kunnen een camera of deurbel verplaatsen tussen elke locatie.

Geeft de Ring-app toegang tot video's van camera's op al mijn locaties?

Ja, je hebt toegang tot alle camera's die momenteel aan je Ring-app account zijn gekoppeld door eenvoudig tussen locaties te schakelen. Je krijgt live-weergavefunctionaliteit voor alle apparaten, maar je hebt alleen opgeslagen opnamen voor apparaten met een Ring Protect Plan abonnement.

Opmerking: Het aantal camera's waartoe je toegang hebt, wordt mogelijk beperkt door je rol in de Ring-app:

Klik hier voor meer informatie over gebruikers en rollen

Kan ik meerdere locaties met hetzelfde adres hebben?

Nee. Elke locatie moet een ander adres hebben.

Kunnen twee personen elk een locatie met hetzelfde adres hebben?

Ja. Locaties zijn specifiek voor elke Ring-account.

Kan ik opgeven welke typen meldingen van elke locatie moeten worden ontvangen?

Ja. Wanneer je een locatie selecteert in de Ring-app, zijn alle wijzigingen die je aanbrengt in de meldingsinstellingen specifiek voor die locatie.

Wat moet ik doen als ik me per ongeluk op een extra locatie heb geabonneerd en deze moet verwijderen?

Locaties kunnen worden verwijderd. Wanneer een locatie wordt verwijderd, wordt het plan ook geannuleerd. Neem contact op met het Klantenserviceteam om je te helpen met dit probleem.

Moet ik mijn video's downloaden voordat ik een apparaat van de ene locatie naar de andere verplaats?

Als het apparaat een Basic Plan abonnement heeft, blijven je video's behouden. Als het apparaat een Protect Plus abonnement heeft en je naar een locatie gaat die niet wordt gedekt, moet je de video's downloaden die je wilt bewaren.

Kan ik restitutie krijgen als ik een locatie verwijder waarop ik me heb geabonneerd?

In een dergelijke situatie kun je contact opnemen met het Klantenserviceteam voor hulp.

Was dit artikel nuttig?

×

 

 



Send Feedback
disabled_new Hallo buurman, chat is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur MET.