Wat te doen als de Spotlight Cam Battery offline gaat

Het kan onder bepaalde omstandigheden gebeuren dat je apparaat de verbinding met het wifinetwerk verliest.

In dit artikel worden omstandigheden beschreven waaronder het Ring-apparaat zijn verbinding kan verliezen en wat je moet doen als dit gebeurt.

Waarom Ring-apparaten offline kunnen gaan

Er zijn diverse omstandigheden die ertoe kunnen leiden dat het Ring-apparaat zijn verbinding verliest. Deze omvatten:

• Een piekspanning die een probleem met de internetrouter veroorzaakt.
  • Je verliest tijdelijk stroom, wat van invloed is op je internetrouter.
  • Een draad in de setup van de router raakt tijdelijk los.
  • Je verandert het wachtwoord van het wifinetwerk.
  • De verwisselbare batterij moet worden opgeladen.

De meeste van deze omstandigheden zijn van tijdelijke aard zijn. In de meeste gevallen zal het Ring-apparaat opnieuw automatisch verbinding maken met het netwerk zodra de omstandigheden, die de verbroken verbinding hebben veroorzaakt, weer zijn genormaliseerd. In zeer zeldzame gevallen kan het echter voorkomen dat het apparaat geen verbinding meer maakt. Volg in dat geval de stappen onder 'Probleemoplossing' om de mogelijke oorzaken van de verbroken verbinding op te sporen.

Probleemoplossing

• Controleer eerst of de problemen  het resultaat zijn van een verbroken wifiverbinding. Controleer de internetverbinding van het Ring-apparaat door de Ring-app te openen, je Ring-apparaat te selecteren en Device Health te selecteren.

Als je Ring-apparaat offline is, wordt onder de Netwerk-header de term 'Offline' weergegeven.

• Controleer vervolgens of alle draden goed zijn aangesloten en alle lampjes aan de voorzijde van de router groen zijn.
  • Controleer of een ander wifi-apparaat ook een probleem met de netwerkverbinding heeft.
  • Haal de stekker van de router uit het stopcontact, wacht 30 seconden en plaats de stekker terug. Kijk of de Spotlight Cam weer automatisch verbinding maakt.
  • Verwijder de interne batterij en plaats deze weer terug. Kijk of de Spotlight Cam weer automatisch verbinding maakt.
  • Druk op de configuratieknop op het Ring-apparaat om het apparaat in de instelmodus te zetten. Wacht 10 seconden, druk vervolgens opnieuw op de knop en controleer of het Ring-apparaat weer automatisch verbinding maakt.
  • Als niets helpt, controleer je of de batterij van het apparaat goed is opgeladen.