Ring Beveiligingscamera Productvergelijking

In de onderstaande tabel staan de functies van de afzonderlijke \'a0modellen\ van de Ring-beveiligingscamera, samen met een aanbeveling voor welk model het beste bij je past.

FLC_720.jpgFloodlight Cam SCB_Silo_BK_2d.jpgSpotlight Cam Wired

SCB_Silo_BK_2d.jpg  Spotlight Cam Battery/Solar

StickUp-Wired_720.jpgStick Up Cam Wired StickUp-Battery_720.jpgStick Up Cam Battery StickUp-Battery_720.jpgStick Up Cam Solar
Geavanceerde bewegingsdetectie

Drie zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie om de camera te activeren. Plus drie 90-bewegingszones om de schijnwerpers te activeren.

Drie zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie om de camera te activeren. Plus drie 90-bewegingszones om de schijnwerpers te activeren. Aanpasbare bewegingsdetectie in zes zones, detectiebereik tot 9 meter. Zes zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie. Detectiebereik tot 9 meter.. Aanpasbare bewegingsdetectie Aanpasbare bewegingsdetectie
Levensduur batterij N.v.t. N.v.t.

Accu: 3-6 maanden.

Zonnepaneel: onbepaalde tijd

N.v.t. Tot zes maanden Tot zes maanden
Compatibele netwerken 2,4 GHz 802.11 b/g/n 2,4 GHz 802.11 b/g/n 2,4 GHz 802.11 b/g/n 802.11 a/b/g/n-wifiverbinding (2,4 GHz/5 GHz) of Ethernet 802.11 b/g/n wifiverbinding (2,4 GHz) 802.11 b/g/n wifiverbinding (2,4 GHz)
Afmetingen Diameter standaard: 12,065 cm. 12,59 x 6,90 x 7,59 cm.

Spotlight Cam: 12,59 x 6,9 x 7,59 cm.

Solar Panel: 19,6 x 13,97 x 1,27 cm.

9,70 x 6,00 x 6,00 cm (zonder standaard)

9,70 x 6,00 x 6,00 cm (zonder standaard) 9,70 x 6,00 x 6,00 cm (zonder standaard)
Zicht 140 graden 140 graden 140 graden 150 horizontaal, 85 verticaal 115 horizontaal, 65 verticaal 115 horizontaal, 65 verticaal
Afwerkingen Zwart of wit Zwart of wit Zwart of wit Zwart of wit Zwart of wit Zwart of wit
Livebeeld beschikbaar Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Hoek voor bewegingsdetectie 140 graden voor camera. Analyseert de cameraweergave en genereert bewegingsmeldingen binnen de door de gebruiker ingestelde bewegingszones. 160 graden voor camera. Analyseert de cameraweergave en genereert bewegingsmeldingen binnen de door de gebruiker ingestelde bewegingszones.

180 graden horizontaal

30 graden verticaal

140 graden voor camera. Analyseert de cameraweergave en genereert bewegingsmeldingen binnen de door de gebruiker ingestelde bewegingszones.

160 graden voor camera. Analyseert de cameraweergave en genereert bewegingsmeldingen binnen de door de gebruiker ingestelde bewegingszones.

180 graden horizontaal

30 graden verticaal

Functioneert bij  -30 tot 48,5°C, weerbestendig  -30 tot 48,5°C, weerbestendig -20,5 tot 48,5 °C, weerbestendigt -20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig -20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig -20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig
Opties voor stroomvoorziening Alleen vaste bedrading 230-240 V AC-adapter Accu-eenheid of aangesloten op zonnepaneel via busstekker Stopcontact of Ethernet-poort

Accu (1 inbegrepen), optioneel zonnepaneel

Accu (1 inbegrepen),

Zonnepaneel, 2 W, 5 V

Aanbevolen bandbreedte Up- en downloadsnelheid van 2 Mb per seconde Up- en downloadsnelheid van 2 Mb per seconde Up- en downloadsnelheid van 2 Mb per seconde Up- en downloadsnelheid van 2 Mb per seconde Up- en downloadsnelheid van 2 Mb per seconde Up- en downloadsnelheid van 2 Mb per seconde
Videoresolutie  1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD
Wat zit er in de verpakking?

Floodlight Cam

Montagebeugel

Handgreep schroevendraaier

Kruiskopbit

Zeskantbit

Beugelschroeven (5)

Draadmoeren (3)

Dopmoeren (2)

Ophanghaak voor bedrading Floodlight Cam

Installatiehandleiding

Spotlight Cam Wired

Montagebeugel

Handgreep en bit voor schroevendraaier

Beugelschroeven (5)

Wandankers\'a0

Boortje

Kabelklemmen en bevestigingsschroeven

Installatiehandleiding

Spotlight Cam

Montagebeugel

Handgreep en bit voor schroevendraaier

Beugelschroeven (5)

Wandankers

Boortje

Verwisselbare batterij

Micro-USB-oplaadkabel

Installatiehandleiding

Zonnepaneel met montagebeugel en bevestigingsmiddelen (alleen Solar-uitvoering)

Micro-USB-voedingskabel van 6 meter (alleen Solar-uitvoering)

Stick Up Cam Wired

Afdekplaatje onderkant

Standaard

Installatiehulpmiddelen en gereedschap

Micro-USB-voeding en -kabel

PoE-adapter (Power over Ethernet) en kabel van 6 meter. Ethernet-kabel voor buiten

Gebruikershandleiding

Beveiligingssticker

Stick Up Cam Battery

Afdekplaatje onderkant

Standaard

Verwisselbare accu

Installatiehulpmiddelen en gereedschap

Micro-USB-oplaadkabel

Gebruikershandleiding

Beveiligingssticker

Stick Up Cam Battery

Afdekplaatje onderkant

Standaard

Verwisselbare accu

Installatiehulpmiddelen en gereedschap

Micro-USB-oplaadkabel

Gebruikershandleiding

Beveiligingssticker

Aanbevolen voor: Zie hieronder Zie hieronder Zie hieronder Zie hieronder Zie hieronder Zie hieronder

Aanbevelingen:

Ring Floodlight Cam: Floodlight Cam wordt aangesloten op standaardverdeeldozen en vervangt eenvoudig verouderde vaste beveiligingslampen. De Floodlight Cam is voorzien van zeer felle schijnwerpers, 1080HD-video en een sirene van 110 decibel, zodat je de donkere hoekjes altijd en overal kunt bewaken.

Spotlight Cam Wired: Spotlight Cam Wired wordt aangesloten op een standaardstopcontact voor ononderbroken stroom en beveiliging. Met 1080p HD-video, ledspotstrips en nachtzicht met infrarood krijg je\'92 scherpe HD-beelden, of de lampen nu branden of niet.

Spotlight Cam Battery: de Spotlight Cam Battery is een draadloze oplossing met 1080p HD-video en tweerichtingsspraak - voor slimme beveiliging waar je die nodig hebt. Het is een veelzijdige oplossing die je overal kunt plaatsen, zodat je mensen rond je woning kunt zien, horen en spreken via een telefoon, tablet of pc.

Spotlight Cam Solar: met een aangesloten zonnepaneel maakt Spotlight Cam Solar slimme beveiliging mogelijk voor elke woning. Met maar een paar uur zonlicht per dag blijft je Spotlight Cam Solar doorlopend opgeladen.

Stick Up Cam Wired: deze kun je zowel binnen als buiten plaatsen. Plaatsing kan tegen een muur of op een vlakke ondergrond. Met voeding via PoE (Power over Ethernet) of micro-USB. We bieden je alle opties, zodat je kunt beschermen wat je belangrijk vindt, op de manier die bij je past.

Stick Up Cam Battery: plaats je Stick Up Cam bijna overal met behulp van de handige gereedschappen: alles wat je nodig hebt voor een razendsnelle installatie zit in de verpakking. Gebruik vervolgens de verstelbare montagebeugel voor de optimale kijkhoek.

Stick Up Cam Solar: gebruik de zon als krachtbron met de gloednieuwe Stick Up Cam Solar. Met maar een paar uur direct zonlicht per dag word je dag en nacht beveiligd. Als je het apparaat binnen of in de schaduw moet hangen, zorgt een accu voor de voeding.