Productvergelijking Ring-beveiligingscamera

In de onderstaande tabel staan de functies van afzonderlijke Ring-beveiligingscamera's, samen met een aanbeveling voor welk model het beste bij je past.

Als je al een Ring-beveiligingscamera hebt en op zoek bent naar accessoires, klik dan op deze koppeling.

Kijk in de Ring-app hoe je kunt zien welke beveiligingscamera je hebt.

Floodlight Cam Spotlight Cam Wired  Spotlight Cam Battery/Solar  Stick Up Cam Elite (2de generatie) Stick Up Cam Battery/Solar (3de generatie)  Stick Up Cam Plug-in (3de generatie)  Indoor Cam

Geavanceerde bewegingsdetectie Drie zones met personaliseerbare bewegingsdetectie om de camera te activeren. Plus drie 90° bewegingszones om de schijnwerpers te activeren. Drie zones met personaliseerbare bewegingsdetectie om de camera te activeren. Plus drie 90° bewegingszones om de spotlights te activeren.* Drie zones met personaliseerbare bewegingsdetectie om de camera te activeren Drie zones met personaliseerbare bewegingsdetectie om de camera te activeren Drie zones met personaliseerbare bewegingsdetectie om de camera te activeren Drie zones met personaliseerbare bewegingsdetectie om de camera te activeren Drie zones met personaliseerbare bewegingsdetectie om de camera te activeren
Compatibele netwerken 2,4 GHz 802.11 b/g/n 2,4 GHz 802.11 b/g/n 2,4 GHz of 802.11 b/g/n Ethernet of 802.11 b/g/n-wifiverbinding op 2,4 GHz/5 GHz 802.11 b/g/n-wifiverbinding op 2,4 GHz 802.11 b/g/n-wifiverbinding op 2,4 GHz 802.11 b/g/n-wifiverbinding op 2,4 GHz802.11 b/g/n-wifiverbinding op 2,4 GHz
Zicht  140° 140°

140°

150° horizontaal, 85° verticaal

130° diagonaal, 110° horizontaal, 57° verticaal 130° diagonaal, 110° horizontaal, 57° verticaal 140° diagonaal, 115° horizontaal, 60° verticaal
Nachtzicht
Kleur Kleur

B/W

Kleur

B/W

Nachtzicht in kleur wordt in 2021 stapsgewijs toegevoegd

Kleur
Kleur
Afwerkingen

Zwart of wit

Zwart of wit

Zwart of wit

Zwart of wit Zwart of wit

Zwart of wit

Zwart of wit
Afmetingen Basis: Diameter 12 cm 12,6 x 6,91 x 7,59 cm

12,6 x 6,91 x 7,59 cm

9,70 x 6,00 x 6,00 cm

60 x 60 x 97 mm (zonder standaard) 60 x 60 x 97 mm

(zonder standaard)

45,8 x 45,8 x 75 mm (zonder standaard)

Opties voor stroomaansluiting Alleen vaste bedrading 110-240 V AC-adapter Batterij of aansluiting op zonnepaneel via barrelconnector Power over Ethernet met meegeleverde PoE-adapter (met voeding) of een andere bron conform IEEE 802.3af (PoE) of 802.3at (PoE+)

Oplaadbare batterij (1 inbegrepen), optioneel zonnepaneel 2,2 W, 5,2 V gelijkstroom

DC-plug (inclusief voeding voor binnen en buiten)

Voedingskabel voor binnenshuis (19 m) en adapter

Livebeeld beschikbaar Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Hoek voor bewegingsdetectie 140° voor camera. Analyseert de cameraweergave en genereert bewegingsmeldingen binnen de door de gebruiker ingestelde bewegingszones. 160° voor camera. Analyseert de cameraweergave en genereert bewegingsmeldingen binnen de door de gebruiker ingestelde bewegingszones. 160° horizontaal 150° horizontaal, 85° verticaal voor camera. Analyseert de cameraweergave en genereert bewegingsmeldingen binnen de door de gebruiker ingestelde bewegingszones.

130° diagonaal

110° horizontaal

57° verticaal

130° diagonaal

110° horizontaal

57° verticaal

140° diagonaal

115° horizontaal

60° verticaal

Gebruikstemperatuur  -30 tot 48,5 ºC (-22 tot 120 ºF), weerbestendig  -30 tot 48,5 ºC (-22 tot 120 ºF), weerbestendig -20,5 tot 48,5 ºC (-5 tot 120  F), weerbestendig -20,5 tot 48,5° ºC (-5 tot 120  F), weerbestendig -20 tot 50  ºC (-5 tot 122  F), weerbestendig -20 tot 50  ºC (-5 tot 122  F), weerbestendig  -20 °C tot 45 °C (-5 °F tot 113 °F)
Opties voor stroomaansluiting Alleen vaste bedrading 110-240 V AC-adapter Batterij of aansluiting op zonnepaneel via barrelconnector Power over Ethernet met meegeleverde PoE-adapter (met voeding) of een andere bron conform IEEE 802.3af (PoE) of 802.3at (PoE+)

Oplaadbare batterij (1 inbegrepen), optioneel zonnepaneel 2,2 W, 5,2 V gelijkstroom

DC-plug (inclusief voeding voor binnen en buiten)

Voedingskabel voor binnenshuis (19,8 m) en adapter

Aanbevolen bandbreedte  Snel internet Snel internet Snel internet Snel internet Snel internet Snel internet Snel internet
Videoresolutie 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD

Wat zit er in de verpakking?

Floodlight Cam

Montagebeugel

Handgreep schroevendraaier

Kruiskopbit

Zeskantbit

Beugelschroeven (5)

Draadmoeren (3)

Dopmoeren (2)

Ophanghaak voor bedrading Floodlight Cam

Installatiehandleiding

Spotlight Cam Wired

Montagebeugel

Handgreep en bit voor schroevendraaier

Beugelschroeven (5)

Wandankers

Boortje

Kabelklemmen en bevestigingsschroeven

Installatiehandleiding

Spotlight Cam

Montagebeugel

Handgreep en bit voor schroevendraaier

Beugelschroeven (5)

Pluggen

Boortje

Verwisselbare batterij

Micro-USB-oplaadkabel

Installatiehandleiding

Zonnepaneel met montagebeugel en gereedschap (alleen versie zonnepaneel)

Micro-USB-voedingskabel van 4 meter (alleen versie zonnepaneel)

Stick Up Cam Elite

Afdekplaatje onderkant

Standaard

PoE-adapter met voeding

Ethernetkabel

Gebruikershandleiding

Beveiligingssticker

Installatiehulpmiddelen en gereedschap

Stick Up Cam Battery

Verwisselbare batterij

Micro-USB-oplaadkabel

Schroeven en muurpluggen

Gebruikershandleiding

Beveiligingssticker

Zonnepaneel (alleen uitvoering voor zonne-energie)

Stick Up Cam Plug-In

Voedingsadapter voor binnen en buiten

Schroeven en muurpluggen

Gebruikershandleiding

Beveiligingssticker

Indoor Cam

Voedingskabel voor binnen (1,9 m) en adapter

Schroef en muurpluggen

Gebruikershandleiding

Beveiligingssticker

Aanbevolen voor: Zie hieronder  Zie hieronder  Zie hieronder  Zie hieronder  Zie hieronder  Zie hieronder  Zie hieronder

* Ring werkt altijd aan een betere ervaring bij het beveiligen van je huis. Vanaf oktober 2020 introduceren we een nieuwe functie voor apparaten die op batterijen werken: personaliseerbare bewegingszones. Personaliseerbare bewegingszones zijn al enige tijd een standaardfunctie op bedrade Ring-apparaten, maar dit is binnenkort ook een optie voor Ring-gebruikers met apparaten die op batterijen werken.

Klik hier voor meer informatie over personaliseerbare bewegingszones voor Ring-apparaten die werken op batterijen.

Aanbevelingen:

Ring Floodlight Cam: Floodlight Cam kan worden gekoppeld aan standaard verdeeldozen en vervangt daarmee makkelijk verouderde beveiligingslampen met vaste bedrading. De Floodlight Cam is voorzien van uitzonderlijk felle schijnwerpers, 1080p HD-video en een op afstand activeerbare sirene, zodat je de donkere hoekjes rondom het huis altijd en overal in de gaten kunt houden.

Spotlight Cam Wired: De Spotlight Cam Wired wordt aangesloten op standaardstopcontacten voor non-stop stroom en beveiliging. Met 1080p HD-video, led-strips met spots en infrarood nachtzicht krijg je kristalheldere video, met of zonder het licht aan.

Spotlight Cam Battery: De Spotlight Cam Battery is een draadloze oplossing met 1080p HD video en tweerichtingsspraak om je huis slim te beveiligen op de plaatsen waar het nodig is. Het is een veelzijdige oplossing die je overal kunt bevestigen, zodat je de persoon die voor de deur staat kunt zien en horen vanaf je telefoon, tablet of pc.

Spotlight Cam Solar: De Spotlight Cam Solar met een aangesloten zonnepaneel biedt een slimme beveiligingsoplossing op zonne-energie. Met maar een paar uur zonlicht blijft je Spotlight Cam Solar doorlopend opgeladen.

Stick Up Cam Elite (2de generatie): Sluit het apparaat aan op je router met de meegeleverde PoE-adapter, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over gebieden zonder wifi of het opladen van een batterij. Plaats het apparaat op een vlakke ondergrond om het te verplaatsen als je wilt, of bevestig het aan een muur of plafond op een vaste plek. Het is een flexibele oplossing die je gemoedsrust verhoogt waar je die nodig hebt, binnen of buiten.

Stick Up Cam Battery (3de generatie): Installeer je Stick Up Cam bijna overal met behulp van de handige gereedschappen: alles wat je nodig hebt voor een razendsnelle installatie zit in de verpakking. Gebruik vervolgens de verstelbare montagebeugel voor de optimale kijkhoek.

Stick Up Cam Solar (3de generatie): Gebruik de zon als krachtbron met de gloednieuwe Stick Up Cam Solar. Met slechts een paar uur direct zonlicht per dag blijf je dag en nacht beveiligd. Als je het apparaat binnen of in de schaduw moet hangen, zorgt een batterij voor de voeding.

Stick Up Cam Plug-In (3de generatie): Kies voor non-stop stroomtoevoer voor constante gemoedsrust, met een bewegingsgeactiveerde camera die je zowel binnen als buiten overal kunt plaatsen. Het apparaat kan in enkele minuten worden geïnstalleerd en wordt aangesloten op standaard stopcontacten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen van een batterij. Plaats het apparaat op een vlakke ondergrond voor flexibel gebruik, of bevestig het veilig aan de muur.

Indoor Cam: Een compacte camera voor slimme beveiliging. Met de Indoor Cam houd je je huis makkelijk in de gaten. De camera is klein genoeg om vrijwel overal mee naartoe te nemen en de installatie is zo gepiept. Je hebt dus snel de nodige gemoedsrust. Met meerdere camera's binnenshuis bestrijk je meer oppervlak. Bestel hiervoor de handige bundels.