Ring Video Doorbells Product Comparison

In de onderstaande tabel staan de functies van de verschillende Ring Video Doorbell-modellen, samen met een aanbeveling voor welk model het beste bij je past.

Ring Video Doorbell Ring Video Doorbell (2de generatie) Ring Video Doorbell 3  Ring Video Doorbell Elite  Ring Video Doorbell Pro Ring Door View Cam  Ring Video Doorbell 3 Plus

Geavanceerde bewegingsdetectie  Drie selecteerbare zones en aanpasbare gevoeligheidsschaal Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie en mogelijkheden voor close-up-zones Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie en mogelijkheden voor close-up-zones Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie Zone met bewegingsdetectie Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie en mogelijkheden voor close-up-zones
Compatibele netwerken 2,4 GHz 802.11 b/g/n 2,4 GHz 802.11 b/g/n
802.11b/g/n dual-band wifiverbinding op 2,4 GHz en 5 GHz
802.11b/g/n dual-band wifiverbinding op 2,4 GHz en 5 GHz

802.11b/g/n dual-band wifiverbinding op 2,4 GHz en 5 GHz
2,4 GHz 802.11 b/g/n
802.11b/g/n dual-band wifiverbinding op 2,4 GHz en 5 GHz
Compatibele transformatoren 8-24 VAC (max. 40 VA) en 50/60 Hz, niet compatibel met DC-, halogeen- en tuinverlichtingstransformatoren 8-24 VAC (max. 40 VA) en 50/60 Hz, niet compatibel met DC-, halogeen- en tuinverlichtingstransformatoren 8-24 VAC (max. 40 VA) en 50/60 Hz, niet compatibel met DC-, halogeen- en tuinverlichtingstransformatoren
Kan niet worden aangesloten op voeding, maar kan een bestaand 8-24VAC-geluidssignaal activeren
16-24 VAC (transformator inbegrepen, max. 40 VA) en 50/60 Hz, niet compatibel met DC-, halogeen- en tuinverlichtingstransformatoren
Werkt niet met een transformator 8-24 VAC (max. 40 VA) en 50/60 Hz, niet compatibel met DC-, halogeen- en tuinverlichtingstransformatoren
Afmetingen

12,65 x 6,17 x 2,21 cm

6,2 x 12,65 x 2,8 cm

12,83 x 6,35 x 2,74 cm

11,94 x 6,98 x 5,51 cm

11,43 x 4,67 x 2,03 cm

4,7 x 9,73 x 1,98 cm

12,83 x 6,35 x 2,74 cm

Zicht 180 graden horizontaal 155 graden horizontaal 160 graden horizontaal 160 graden horizontaal 160 graden horizontaal 155 graden horizontaal 160 graden horizontaal
Afwerkingen Venetiaans brons, nikkel-satijn Venetiaans brons, nikkel-satijn Inclusief twee voorpanelen: Satijn-nikkel, Venetiaans brons Inclusief vier voorpanelen: nikkel-satijn, parelwit, Venetiaans brons, satijnzwart Inclusief vier voorpanelen: nikkel-satijn, satijnzwart, donkerbrons, satijnwit Zwart met omlijsting in nikkel-satijn Inclusief twee voorpanelen: Satijn-nikkel, Venetiaans brons
Livebeeld beschikbaar Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Hoek voor bewegingsdetectie 180 graden (detectie via infraroodwarmte) 180 graden (detectie via infraroodwarmte) 180 graden (detectie via infraroodwarmte) 160 graden (camera) Analyseert de cameraweergave en genereert bewegingsmeldingen binnen de door de gebruiker ingestelde bewegingszones. 160 graden (camera) Analyseert de cameraweergave en genereert bewegingsmeldingen binnen de door de gebruiker ingestelde bewegingszones. 130 graden (detectie via infraroodwarmte) 180 graden (detectie via infraroodwarmte)
Gebruikstemperatuur

-20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig

-20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig

-20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig

-20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig

-20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig

-20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig

-20,5 tot 48,5 °C, weerbestendig

Opties voor stroomaansluiting Oplaadbare batterij of kan met vaste bedrading worden aangesloten op een bestaande deurbel Oplaadbare batterij of kan met vaste bedrading worden aangesloten op een bestaande deurbel Snel verwisselbare, oplaadbare batterij of kan met vaste bedrading worden aangesloten op een bestaande deurbel  Power-over-Ethernet (kabel meegeleverd, ondersteunt
 IEEE 802.3af (PoE) of 802.3at (PoE+)
Kan worden aangesloten op bestaande deurbelbedrading. Snel verwisselbare, oplaadbare batterij Snel verwisselbare, oplaadbare batterij of kan met vaste bedrading worden aangesloten op een bestaande deurbel
Aanbevolen bandbreedte 2 Mbps 2 Mbps 2 Mbps 2 Mbps 2 Mbps 2 Mbps 2 Mbps
Videoresolutie  720p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD 1080p HD
Wat zit er in de verpakking?

Ring Video Doorbell

Handgreep schroevendraaier

Schroevendraaierbit (tweezijdig)

Micro-USB-oplaadkabel

Veiligheidsschroeven

Installatieschroeven en ankers

Beknopte installatiegids

Ring Video Doorbell (2de generatie).

Installatiehardware en hulpmiddelen.

Micro-USB-oplaadkabel

Montagebeugel

Gebruikershandleiding en beknopte handleiding

Beveiligingssticker

Ring Video Doorbell 3

Oplaadbare batterij

Voorpanelen in nikkel-satijn en Venetiaans brons

Installatiehardware en -tools

Kantel- en hoekmontageonderdelen

Micro-USB-oplaadkabel

Montagebeugel

Gebruikershandleiding en beknopte handleiding

Beveiligingssticker

Ring Video Doorbell Elite

Ethernetkabel van 1 en 15 meter

PoE-injector

Schroevendraaier

Flexibele veiligheidsbit

Veiligheidsschroeven

Wisselstroomadapter

Boortje

Bit voor platte schroeven

Welkomstpakket

Installatieboekje

Vier verwisselbare voorpanelen

Ring Video Doorbell Pro

Schroevendraaier

Vier verwisselbare voorpanelen

Optionele bedrading en aansluitingen

Boortje

Pro Power Kit

Installatieschroeven en ankers

Beknopte installatiegids

Door View Cam

Oplaadbare batterijset

Installatiehulpmiddelen

Installatiehardware

Beknopte installatiegids

Extra flexkabel

Beveiligingssticker

Ring Video Doorbell 3 Plus

Oplaadbare batterij

Voorpanelen in nikkel-satijn en Venetiaans brons

Installatiehardware en -tools

Kantel- en hoekmontageonderdelen

Micro-USB-oplaadkabel

Montagebeugel

Gebruikershandleiding en beknopte handleiding

Beveiligingssticker

Aanbevolen voor: Zie hieronder Zie hieronder Zie hieronder Zie hieronder Zie hieronder Zie hieronder Zie hieronder

Aanbevelingen:

Ring Video Doorbell: De originele Video Doorbell is de perfecte oplossing voor elk huis en elk budget. Uitgerust met HD-video, tweerichtingsspraak en direct een melding op je apparaat kun je de bezoeker aanspreken en je huis overal in de gaten houden.

Ring Video Doorbell (2de generatie): De Ring Video Doorbell (2de generatie) is de volgende generatie van de originele Ring Video Doorbell. Naast nieuwe videofuncties, zoals de close-up-zone, heeft de 2de generatie Video Doorbell 1080p-video, verbeterd nachtzicht en verbeterde geluidskwaliteit.

Ring Video Doorbell 3: Een upgrade van de originele Ring Video Doorbell 2, met verbeterde bewegingsdetectie en dual-band (2,4 of 5,0 GHz) wificonnectiviteit. Schakel onze nieuwe geavanceerde functies voor bewegingsdetectie en close-up-zone in om je bewegingsdetectiegebied aan te passen, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer je dat wilt. Zo verleng je bovendien de levensduur van de batterij.

Ring Video Doorbell Elite: De ideale oplossing voor nieuwbouw en bouwbedrijven. De Video Doorbell Elite vereist professionele installatie en is via een ethernetkabel te koppelen aan je netwerk. Met Power over Ethernet biedt de Elite je huis professionele beveiliging, betrouwbaarheid en bedieningsgemak.

Ring Video Doorbell Pro: Ring Pro is een bedrade oplossing die traditionele deurbellen vervangt en die kan worden aangesloten op de bedrading van een bestaande deurbel. Met een ultraplat ontwerp, 1080HD-video en geavanceerde functies biedt de Video Doorbell Pro superieure beveiliging met een eenvoudige installatie.

Ring Door View Cam: De Ring Door View Cam is een slimme videodeurbel waarmee iedereen de veiligheid om het huis kan verbeteren. De Ring Door View Cam is ontworpen voor woningen en flats met een compatibele deurspion. De Ring Door View Cam biedt een krachtige reeks functies, waaronder 1080p video Live View met nachtzicht, tweerichtingsspraak, bewegingsdetectie en klopdetectie.

Ring Video Doorbell 3 Plus: De Ring Video Doorbell 3 Plus is de volgende generatie Ring Video Doorbells. Naast de nieuwe close-up-zone beschikt de Video Doorbell 3 over dual-band 2,4 GHz en 5 GHz wificonnectiviteit, verbeterde energie-efficiëntie, opnamen voor een gebeurtenis en geavanceerde bewegingsdetectie.