De videodeurbellen van Ring vergelijken

In de onderstaande tabel staan de functies van de verschillende Ring Video Doorbell-modellen, samen met aanbevelingen (onder de tabel) over welk model het beste bij je past.

Heb je al een videodeurbel van Ring en zoek je accessoires, volg dan deze link.

Ring Video Doorbell (2de generatie) Ring Video Doorbell 3 Ring Video Doorbell 4 Ring Video Doorbell Pro Ring Video Doorbell Pro 2 Ring Video Doorbell Elite Ring Video Doorbell Wired

Afmetingen 12,6 x 6,2 x 2,8 cm 12,8 x 6,2 x 2,8 cm 12,8 x 6,2 x 2,8 cm 11,4 x 4,6 x 2 cm 11,4 x 4,9 x 2,2 cm 11,9 x 7 x 5,5 cm 10,1 x 4,6 x 2,2 cm
Afwerkingen Nikkel-satijn en Venetiaans brons Nikkel-satijn Nikkel-satijn Met vier verwisselbare voorpanelen: Nikkel-satijn, crèmekleur, Venetiaans brons, zwart Nikkel-satijn Met vier verwisselbare voorpanelen: Nikkel-satijn, parelwit, Venetiaans brons, satijnzwart Zwart
Videoresolutie 1080p HD 1080p HD  1080p HD 1080p HD 1536p HD 1080p HD  1080p HD
Livebeeld
Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Geavanceerde bewegingsdetectie
Personaliseerbare bewegingszones Personaliseerbare bewegingszones Personaliseerbare bewegingszones Personaliseerbare bewegingszones 3D-bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingsdetectiezones Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie Personaliseerbare bewegingszones
Hoek voor bewegingsdetectie 180 graden (detectie via infraroodwarmte) 180 graden (detectie via infraroodwarmte) 180 graden (detectie via infraroodwarmte) 160 graden horizontaal, 90 graden verticaal 150 graden horizontaal, 150 graden verticaal 160 graden horizontaal, 90 graden verticaal 155 graden horizontaal, 90 graden verticaal
Zicht 155 graden horizontaal, 90 graden verticaal 160 graden horizontaal, 84 graden verticaal 160 graden horizontaal, 84 graden verticaal 160 graden horizontaal, 90 graden verticaal 150 graden horizontaal, 150 graden verticaal (Verbeterde HD+-video met zicht van top tot teen) 160 graden horizontaal, 90 graden verticaal 155 graden horizontaal, 90 graden verticaal
Opties voor stroomaansluiting
Oplaadbare batterij (niet-verwijderbaar), bedraad aangesloten op een bestaande deurbel, zonnelader of via de stekkeradapter (2de generatie) aangesloten op stroom
Verwisselbare oplaadbare batterij, bedraad aangesloten op een bestaande deurbel, zonnelader of via de stekkeradapter (2de generatie) aangesloten op stroom
Verwisselbare oplaadbare batterij, bedraad aangesloten op een bestaande deurbel, zonnelader of via de stekkeradapter (2de generatie) aangesloten op stroom
Bedraad aangesloten op een bestaande deurbel of via de stekkeradapter (2de generatie) aangesloten op stroom
Bedraad aangesloten op een bestaande deurbel of via stekkeradapter (2de generatie) aangesloten op stroom
 Power over Ethernet (PoE) met meegeleverde kabel, ondersteunt
 IEEE 802.3af (PoE) of 802.3at (PoE+))
Bedraad aangesloten op een bestaande deurbel of via de stekkeradapter (2de generatie) aangesloten op stroom
Instructies voor bedraad aansluiten
Sluit de bedrading goed aan op een bestaand deurbelsysteem of transformator voor continu opladen (8-24 VAC, max. 40 VA, 50 Hz).
Gebruik geen halogeen- of tuinverlichtingstransformatoren. Gebruik geen DC-voedingen van derden. Kijk voor meer ondersteuning over de bedrading en compatibiliteit op ring.com/hardwired
Sluit de bedrading goed aan op een bestaand deurbelsysteem of transformator voor continu opladen (8-24 VAC, max. 40 VA, 50 Hz).
Gebruik geen halogeen- of tuinverlichtingstransformatoren. Gebruik geen DC-voedingen van derden. Kijk voor meer ondersteuning over de bedrading en compatibiliteit op ring.com/hardwired
Sluit de bedrading goed aan op een bestaand deurbelsysteem of transformator voor continu opladen (8-24 VAC, max. 40 VA, 50 Hz).
Gebruik geen halogeen- of tuinverlichtingstransformatoren. Gebruik geen DC-voedingen van derden. Kijk voor meer ondersteuning over de bedrading en compatibiliteit op ring.com/hardwired
Sluit de bedrading goed aan op een DIN-railtransformator van de 2de generatie (24V DC, 0,42A, 10W) (niet inbegrepen) of een bestaand deurbelsysteem (16-24V AC, 10-40 VA, 50/60Hz).
Gebruik geen halogeen- of tuinverlichtingstransformatoren. Gebruik geen DC-voedingen van derden. Kijk voor meer ondersteuning over de bedrading en compatibiliteit op ring.com/hardwired
Sluit de bedrading goed aan op de meegeleverde DIN-railtransformator van de 2de generatie (24V DC, 0,42A, 10W) of een bestaand deurbelsysteem (16-24V AC, 10-40 VA, 50/60Hz).
Gebruik geen halogeen- of tuinverlichtingstransformatoren. Gebruik geen DC-voedingen van derden. Kijk voor meer ondersteuning over de bedrading en compatibiliteit op ring.com/hardwired
Sluit de bedrading goed aan op een bestaand deurbelsysteem of een bestaande transformator (8-24 VAC, max. 40 VA, 50/60 Hz) voor alleen het deurbelsignaal. Kijk voor meer ondersteuning over de bedrading en compatibiliteit op ring.com/hardwired Sluit de bedrading goed aan op een compatibel deurbelsysteem (8-24 VAC, 10 VA, 50 Hz) of een DIN-railtransformator van de 2de generatie (24 VDC, 0,42A, 10,0 W). Het deurbelsignaal moet worden omzeild. Kijk voor meer ondersteuning over de bedrading en compatibiliteit op ring.com/hardwired
Werkt bij bestaand deurbelsignaal?
Kan een bestaand 8-24V AC-deurbelsignaal activeren indien bedraad aangesloten (anders is er een Ring Chime of Chime Pro nodig voor het deurbelsignaal binnenshuis) Kan een bestaand 8-24V AC-deurbelsignaal activeren indien bedraad aangesloten (anders is er een Ring Chime of Chime Pro nodig voor het deurbelsignaal binnenshuis) Kan een bestaand 8-24V AC-deurbelsignaal activeren indien bedraad aangesloten (anders is er een Ring Chime of Chime Pro nodig voor het deurbelsignaal binnenshuis) Kan indien bedraad aangesloten een 16-24V AC-deurbelsignaal activeren via Power Kit v2 (anders is er een Ring Chime of Chime Pro nodig voor het deurbelsignaal binnenshuis) Kan indien bedraad aangesloten een 16-24V AC-deurbelsignaal activeren via Power Kit v3 (anders is er een Ring Chime of Chime Pro nodig voor het deurbelsignaal binnenshuis) Kan indien bedraad aangesloten een bestaand 8-24 VAC-deurbelsignaal activeren (anders is er een Ring Chime of Chime Pro nodig voor het deurbelsignaal binnenshuis) Een Ring Chime of Chime Pro nodig voor het deurbelsignaal binnenshuis
Aanbevolen bandbreedte 2 mb/s 2 mb/s 2 mb/s 2 mb/s 2 mb/s 2 mb/s 2 mb/s
Compatibele netwerken
2,4 GHz, 802.11 b/g/n
2,4 GHz, 5 GHz
802.11 b/g/n

2,4 GHz en 5 GHz (kanalen 100 en hoger), 802.11 b/g/n

2,4 GHz en 5 GHz, 802.11 b/g/n

2,4 GHz en 5 GHz (kanalen 100 en hoger), 802.11 a/b/g/n/ac
2,4 GHz en 5 GHz, 802.11 b/g/n
 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
Wat zit er in de verpakking?

Ring Video Doorbell (2de generatie)

Micro-USB-oplaadkabel

Montagebeugel

Installatiehulpmiddelen en gereedschap

Beknopte handleiding

Beveiligingssticker

Ring Video Doorbell 3

Oplaadbare batterij

Voorpaneel in nikkel-satijn

Hoekmontageset

Micro-USB-oplaadkabel

Installatiehulpmiddelen en gereedschap

Beknopte handleiding

Beveiligingssticker

Ring Video Doorbell 4

Oplaadbare batterij

Voorpaneel in nikkel-satijn

(Couponcode voor gratis verwisselbaar voorpaneel na installatie)

Installatiehulpmiddelen en gereedschap

Hoekmontageset

Micro-USB-oplaadkabel

Beknopte handleiding

Beveiligingssticker

Ring Video Doorbell Pro

Vier verwisselbare voorpanelen

Stekkeradapter (2de generatie)

Schroevendraaier met blauwe handgreep

Optionele bedrading en koppelstukken

Installatieschroeven en pluggen

Beknopte handleiding

Beveiligingssticker

Ring Doorbell Pro 2

Voorpaneel in nikkel-satijn

(Couponcode voor gratis verwisselbaar voorpaneel na installatie)

Stekkeradapter (2de generatie)

Installatiehulpmiddelen en gereedschap

Hoekmontagebeugel

Beknopte handleiding

Beveiligingssticker

Ring Video Doorbell Elite

Vier verwisselbare voorpanelen

Ethernetkabel van 1 en 9,14 meter

PoE-injector

Schroevendraaier

Flexibele veiligheidsbit

Veiligheidsschroeven

Wisselstroomadapter

Platte schroevendraaierkop

Beknopte handleiding

Ring Video Doorbell Wired

Installatiehulpmiddelen en gereedschap

Beknopte handleiding

Beveiligingssticker

Gepersonaliseerde bewegingszones zijn nu beschikbaar voor alle Ring-apparaten met batterijvoeding en voor bedrade apparaten. Klik hier voor meer informatie over gepersonaliseerde bewegingszones voor apparaten die werken op batterijen.

Aanbevelingen:

Ring Video Doorbell (2de generatie): De Ring Video Doorbell (2de generatie) is de vernieuwde versie van de originele Ring Video Doorbell. Naast nieuwe videofuncties, zoals de close-up-zone, heeft de 2de generatie Video Doorbell ook 1080p video, verbeterd nachtzicht en verbeterde geluidskwaliteit.

Ring Video Doorbell 3: Een upgrade van de originele Video Doorbell 2, met verbeterde bewegingsdetectie en dual-band wifiverbinding (2,4 GHz of 5,0 GHz). Schakel onze geavanceerde functies voor bewegingsdetectie en de close-up-zone in om je bewegingsdetectiegebied aan te passen, zodat je alleen meldingen ontvangt wanneer je dat wilt. Zo gaat bovendien de batterij langer mee.

Ring Video Doorbell 4: De Ring Video Doorbell 4 is de nieuwste videodeurbel op batterijen van Ring, met onder meer het nieuwe Pre-Roll in kleur, 1080p HD-video, tweerichtingsspraak, geavanceerde bewegingsdetectie en verbeterde dual-band wifi. Met Pre-Roll in kleur zie je nog beter wat er voor je voordeur gebeurt. Dankzij de extra videopreview in kleur van 4 seconden voor elke bewegingsgebeurtenis begint de deurbel automatisch met opnemen - zelfs al voordat de gebruikers een melding krijgen.

Ring Video Doorbell Pro: Video Doorbell Pro is een bedrade oplossing die traditionele deurbellen vervangt en wordt aangesloten op de bestaande deurbelbedrading. De deurbel heeft een ultraslank ontwerp, 1080HD-video en geavanceerde functies voor superieure beveiliging.

Ring Video Doorbell Pro 2: De Video Doorbell Pro 2 kan bedraad worden aangesloten en je profiteert onder meer van verbeterde HD+-video met zicht van top tot teen, Alexa-begroetingen (voor Ring Protect-abonnees), 3D-bewegingsdetectie, Audio+ en zicht vanuit vogelperspectief. Met de geavanceerde Ring Video Doorbell Pro 2 zie je altijd en overal wat er zich bij je voordeur afspeelt. Via de Ring-app of je Alexa-apparaat kun je bezoekers meteen zien en spreken.

Ring Video Doorbell Elite: De ideale oplossing voor nieuwbouw en bouwbedrijven. De Video Doorbell Elite vereist professionele installatie en is via een ethernetkabel aan je netwerk te koppelen. Met Power over Ethernet biedt de Elite professionele beveiliging, betrouwbaarheid en bedieningsgemak voor thuis.

Ring Video Doorbell Wired: De Video Doorbell Wired is de kleinste en voordeligste slimme deurbel. Je sluit hem aan op je bestaande deurbelbedrading maar kunt de interne deurbel omzeilen met de in de doos meegeleverde startkabel om de videodeurbel goed te laten werken. Voor een deurbelgeluid in huis kun je een Ring Chime- of Ring Chime Pro (met wifiversterker) aanschaffen.

Ring Door View Cam: De Ring Door View Cam is een slimme videodeurbel voor woningen en appartementen met een bestaande deurspion. De camera heeft enkele krachtige functies, waaronder 1080p livebeeld met nachtzicht, tweerichtingsspraak, bewegingsdetectie en klopdetectie.