De firmware van je Ring Video Doorbell Pro updaten

Firmware is een softwareprogramma van het Ring-apparaat dat ervoor zorgtdat het goed blijft werken. De firmware wordt regelmatig bijgewerkt door Ring om de betrouwbaarheid en functionaliteit van het apparaat te verbeteren.

Opmerking:De firmware wordt gewoonlijk automatisch bijgewerkt door de hardware.

Klik hier voor meer informatie over het bijwerken van de firmware.