Een bestaand Ring-product verbinden met een Chime Pro

Vraag: Ik heb net een Chime Pro geïnstalleerd. Hoe verbind ik het met mijn bestaande Ring-producten?

Antwoord: als zich al één of meerdere Ring-producten in je account bevinden, zul je aan het eind van het installatieproces van de Chime Pro een scherm zien waarin wordt gevraagd welke van de andere Ring-producten je wilt verbinden met het wifinetwerk dat door je Chime Pro wordt uitgezonden.

Selecteer eenvoudigweg de knop 'Add to Chime Pro Network' (Toevoegen aan Chime Pro-netwerk) voor alle Ring-producten die je wilt verbinden met het wifi-netwerk dat door je Chime Pro wordt uitgezonden.

Om een Ring-product te verbinden met het wifinetwerk dat wordt uitgezonden door je Chime Pro, selecteer je jouw Chime Pro in het beginscherm van de Ring-app.

Selecteer vervolgens de optie 'Linked Devices (Gekoppelde apparaten).

Op het scherm 'Linked Devices' (Gekoppelde apparaten) kun je zien welke Ring-producten al zijn verbonden met het wifi-netwerk dat door je Chime Pro wordt uitgezonden. Ook kun je er andere Ring-producten op verbinden.

Chime Pro handmatig

Klik hier om een PDF-versie te downloaden van de handleiding die bij Chime Pro wordt geleverd.