Door Amazon Alexa ondersteunde apparaten integreren met Ring-apparaten

Je kunt eenvoudig je Ring-apparaten koppelen aan je door Alexa ondersteunde apparaat, zoals Echo Show, FireTV en Fire-tablets. Eerst moet je Ring toevoegen als vaardigheid ('skill') in de Alexa-app. Hierdoor kun je het Ring-apparaat of de Ring-apparaten bedienen met spraakopdrachten en, bij Echo Show of Echo Spot, ook livebeelden bekijken.

Voordat je begint, moet je de Alexa-app van Amazon downloaden (voor zover je dat nog niet hebt gedaan).

• Open Alexa. Linksboven in de hoek zie je drie streepjes. Tik hierop.
  • Tik in het menu dat wordt weergegeven op Skills & Games (Vaardigheden en spellen).
  • Zoek in het volgende scherm in het zoekveld naar Ring.
  • Als je Ring hebt gevonden, tik je op Enable (Inschakelen).
  • Vervolgens vraagt Alexa of je wilt inloggen op je Ring-account. Als je dit doet, wordt je Ring-account aan je Alexa-account gekoppeld.
  • Nadat je je hebt aangemeld, krijg je de vraag om naar apparaten te zoeken. Tik op Discover Devices (apparaten detecteren). Al je Ring-apparaten worden weergegeven en worden automatisch verbonden met Alexa. Als je niet wilt dat Alexa wordt geïntegreerd met een bepaald Ring-apparaat, tik je rechts op Forget (Vergeten).

Als geen van je Ring-apparaten automatisch wordt weergegeven, kun je:

• "Alexa, discover my devices" zeggen (zoek mijn apparaten)
  • of op Devices (Apparaten) tikken.

Via beide methoden moeten al je Ring-apparaten worden weergegeven en automatisch worden verbonden met Alexa.

Alexa gebruiken met Ring-apparaten

De Ring Skill verbindt elke Ring Video Doorbell of beveiligingscamera met je Echo Show, Echo Spot, Echo-speakers, FireTV's of FireTablets... Als je een Ring Video Doorbell Pro, Video Doorbell Elite, Video Doorbell 2 of Floodlight Cam hebt, kan Alexa een nieuwe video starten of worden toegevoegd aan een bestaande video. Zeg "Alexa, show my front door" om livebeeld van je huis op een Echo Show te bekijken. Je kunt de beelden stoppen door eenvoudig "Alexa, hide my front door" te zeggen. Hier wordt "front door" (voordeur) als voorbeeld gebruikt. Je kunt dit vervangen door de naam die je aan je het Ring-apparaat hebt gegeven (zoals achtertuin/backyard, zijdeur/side door, garage, enzovoort).

Automatisch livebeeld

Als je een Ring Video Doorbell hebt, kun je gebruikmaken van de functie 'Automatic Live View', waarmee je automatisch kunt zien wie er voor je deur staat wanneer er op de deurbel wordt gedrukt.

Let op: mogelijk moet je de Ring Skill opnieuw installeren om de functie 'Automatic Live View' te kunnen zien.

Hier volgen nog een paar dingen die je kunt zeggen om het livebeeld te bekijken of te verbergen:

"Alexa, show [Naam Ring-apparaat]"

"Alexa, hide [Naam Ring-apparaat]"

"Alexa, stop"

"Alexa, go home"

Time-out van verbinding of geen verbinding

Als het lang duurt voordat er verbinding wordt gemaakt, kun je het wifisignaal versterken met behulp van een Ring Chime Pro.

Opstarttijd

In sommige gevallen heeft een Ring-apparaat wat meer tijd nodig om op te starten. Als de batterij bijna leeg is, kan het 30 seconden of langer duren om verbinding te maken met Ring.

Heb je meer hulp nodig bij Alexa?

Klik hier om naar het Amazon-helpcentrum voor Alexa te gaan.