Installatie van de Ring Video Doorbell Elite is mislukt vanwege een internetprobleem

Als je problemen ondervindt bij het instellen van de Ring-app, is er mogelijk een probleem met de internetverbinding. Dit kan twee oorzaken hebben:

• Internet communiceert niet met het mobiele apparaat, de pc of de Mac die je gebruikt om toegang te krijgen tot internet.
  • Internet communiceert helemaal niet met de Ring Elite.
  • De internetverbinding is langzamer dan de 2 mb/s die nodig is om de Ring Elite van een redelijk signaal te voorzien.

Als je vermoedt dat het internet niet beschikbaar is, probeer dan het volgende:

• Als je de Ring Elite aansluit op een mobiel apparaat, schakel dan de mobiele gegevens uit. Probeer vervolgens toegang te krijgen tot websites of andere services op je mobiele apparaat terwijl je verbinding hebt met het wifi-netwerk. Als je geen toegang kunt krijgen tot andere websites, is het mobiele apparaat mogelijk niet verbonden met het wifi-netwerk of is het netwerk zelf niet beschikbaar.
  • Controleer de router en controleer of alle lampjes aan de voorzijde van het apparaat groen zijn en de vaste verbindingen stevig zijn aangesloten.

Als het internet werkt, is er mogelijk een probleem met de internetverbinding die communiceert met de Ring Elite-eenheid. In dat geval moet je de Ethernet-bedrading controleren waarmee de router is verbonden met de Ring Elite.

Probeer hiervoor het volgende:

• Ga naar de router en controleer of alle kabels, met name de ethernet-kabels, zijn aangesloten op de juiste aansluitingen op de Elite Power Kit en stevig zijn 'vastgeklikt'. Alle lampjes op de Power Kit en de router moeten groen branden.
  • Controleer de bedrading op eventuele slijtage. 'Uitgerekte' of gerafelde kabels met gebroken connectors zijn een veelvoorkomende oorzaak van slechte communicatie met een Ring Elite-apparaat.
  • Schakel de router uit en weer in door het netsnoer 30 seconden eruit te trekken en vervolgens weer aan te sluiten.
  • Als alles werkt aan de kant van de router van je kabel, kun je proberen de Ring Elite-eenheid van de muur te verwijderen en de kabel en aansluiting op de Ring-eenheid zelf te controleren.

Ten slotte kun je controleren of je internetsnelheid voldoende is. Volg deze instructies om een snelheidstest uit te voeren op het wifi-netwerk:

• Ga naar een pc of Mac die via een ethernet-kabel met internet is verbonden.
  • Open een webbrowser en ga naar www.ring.com/speed.
  • Druk op de knop Start en meet de internetsnelheid.

Als de upload- of downloadsnelheid lager is dan 2 mp/s is de internetverbinding mogelijk te traag om de Ring Elite te ondersteunen. Neem contact op met je internetprovider om de snelheid te verhogen.

Ondervind je nog steeds problemen?

Als je hebt vastgesteld dat je internet goed werkt en de installatie van je Ring-product nog steeds mislukt, klik dan hier voor informatie over andere mogelijke oorzaken van problemen met de installatie in de app:.