Informatie Ring Video Doorbell Elite

Wat is een Ring Video Doorbell Elite?

De Ring Video Doorbell Elite is een videodeurbel met een verscheidenheid aan geavanceerde functies die geschikt is voor inbouw.

Klik voor meer informatie hier.

Welke functies heeft Ring Video Doorbell Elite?

• Power over Ethernet (PoE)
  • 1080p HD-video
  • Aanpasbare bewegingsdetectie
  • Livebeeld
  • Nachtzicht
  • Tweerichtingsspraak
  • High-definition video
  • Verwisselbare voorpanelen
  • Gecertificeerd voor gebruik buitenshuis
  • Werkt met iOS en Android
  • Diefstalbeveiliging

Productspecificaties

Wat is het verschil tussen de Ring Video Doorbell Pro en de Ring Video Doorbell Elite?

Ring Video Doorbell Pro  Ring Video Doorbell Elite
Opties voor stroomaansluiting Alleen bedrading naar huidige deurbelset Power over Ethernet (PoE)
Levensduur batterij N.v.t. N.v.t.
Compatibele deurbeltransformatoren 16-24 VAC, DC niet compatibel 16-24 VAC, DC niet compatibel
Zicht 160 - graden horizontaal, 100 graden verticaal 160 - graden horizontaal, 100 graden verticaal
Videoresolutie Max. HD 1080P Max. HD 1080P
Kleuren Verkrijgbaar in vier uitvoeringen Wordt geleverd met verwisselbare voorpanelen in vier verschillende kleuren.
Compatibele netwerken 802.11 b/g/n @2,4 GHz, 5 GHz 802.11 b/g/n @2,4 GHz, 5 GHz
Ethernet-verbinding
Aanpasbare bewegingsdetectie Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie Zones met gepersonaliseerde bewegingsdetectie
Livebeeld beschikbaar Ja Ja
Afmetingen

4,5 x 1,85 x 0,80 inches

11,43 x 4,7 x 2,03 cm

4,7 x 2.75 x 0,43 inches (bij inbouwmontage)

11,96 x 6,94 x 1,10 cm (bij inbouwmontage)

Montageschroeven 2 2
Veiligheidsschroeven 1 1
Geschikt voor: Gebruikers met een bedrade deurbelset, professionele installateurs Gebruikers met Power over Ethernet (PoE), professionele installateurs

Werkelijke grootte

• 4,7 x 2,75 x 2,17 inch (inclusief ethernet-unit gemonteerd in wand)
  • 11,96 x 6,94 x 5,49 cm (inclusief ethernet-unit gemonteerd in wand)

Functioneert bij

• -20 graden Celsius en 48 graden Celsius (5 graden Fahrenheit en 120 graden Fahrenheit)

Het apparaat is ook weerbestendig.

Carrosseriekleuren

Ring Video Doorbell Elite wordt geleverd met vier voorpanelen in de kleuren satijnzwart, satijnnikkel, Venetiaans brons (donkerbrons) en parelwit. Het voorpaneel kan op elk gewenst moment worden vervangen.

Voeding

Werkt de Ring Video Doorbell Elite op batterijen?

Nee, de Ring Doorbell Elite wordt uitsluitend gevoed via Ethernet.

Wat zijn de specificaties van de Ring Doorbell Elite?

• Power over Ethernet (PoE)
  • Watt: 15,4 W
  • Standaard: IEEE802.3af
  • Bandbreedte: 10/100/1000 Mbps

Plaatsing

Wat heb ik nodig om de Ring Video Doorbell Elite te installeren?

Alles wat je nodig hebt, zit in de verpakking:

• Ring Video Doorbell Elite
  • Vier verwisselbare voorpanelen
  • Handgreep schroevendraaier
  • Boortje
  • Schroeven en pluggen
  • Veiligheidsschroef
  • Veiligheidsschroevendraaier
  • Installatiehandleiding

Met welke deurbellen is de Ring Doorbell Elite compatibel?

De Video Doorbell Elite is 100% compatibel met deurbellen op 8-24 volt wisselstroom. De Video Doorbell Elite is niet compatibel met draadloze deurbellen of belintercomsystemen die gebruikmaken van (gelijkstroom)transformatoren.

Datagebruik en abonnementen voor video-opname

Gebruikt de Video Doorbell Elite de hele tijd data of alleen wanneer hij is geactiveerd?

De Ring Video Doorbell Elite gebruikt alleen data wanneer hij is geactiveerd door een gebeurtenis of wanneer je de camera via de Ring-app gebruikt. Wanneer de Doorbell Elite geen beweging detecteert of wanneer de app niet is geactiveerd, gebruikt hij geen data.

Bewaart de Ring Video Doorbell Elite materiaal dat later kan worden bekeken?

Dat is mogelijk, maar hiervoor heb je een abonnement op Ring Protect Plan nodig. Dit is een optionele service waarmee je tot 30 dagen videobeelden kunt bekijken, opslaan en delen.

Kijk voor meer informatie over het Ring Protect Plan en welke plannen beschikbaar zijn op Abonneren op Ring Protect Plan.

Internetvereisten

Met welke wifinetwerken werkt de Ring Video Doorbell Elite?

De Ring Video Doorbell Elite werkt met 802.11 b/g/n wifinetwerken op de frequenties van 2,4 gHz of 5 gHz.

Werkt de Ring Video Doorbell Elite op een 5 gHz-netwerk met de Ring Chime op een 2,4 gHz-netwerk?

Ja. Ring Chime werkt alleen op een 2,4 gHz-netwerk, maar de Ring Chime hoeft niet met hetzelfde netwerk te worden verbonden als de Ring Doorbell Elite.

Wat is de aanbevolen internetsnelheid voor Ring Video Doorbell Elite?

Voor de beste streamingprestaties bevelen we upload- en downloadsnelheden van 2 mb/s aan.

Functies van de Video Doorbell Elite

Hoe werken de aanpasbare bewegingszones van Ring Video Doorbell Elite?

Teken een vak om het gebied dat je in de gaten wilt houden en sla de instelling op. Er kunnen extra aangepaste zones worden aangemaakt, die vervolgens ingeschakeld of uitgeschakeld kunnen worden voor totale controle over bewegingsdetectie.

Kan ik mijn Ring Video Doorbell Pro upgraden naar een Ring Video Doorbell Pro Elite?

Nee. Ring Video Doorbell Elite is een afzonderlijk product.

Heb ik een Ring Video Doorbell Pro nodig om Ring Video Doorbell Elite te kunnen gebruiken?

Nee.

Aanschaf, restitutie en garantie

Waar kan ik Ring Video Doorbell Elite bestellen?

Klik hier om te bestellen.

Zit er garantie op de Ring Video Doorbell Elite?

Ja, een garantie van 2 jaar op onderdelen en arbeid, alsmede een diefstalbeveiliging.

Klik hier voor meer informatie over de beperkte garantie en de diefstalbeveiliging van Ring.

Wat is het restitutiebeleid van Ring?

Vanaf de dag dat je het apparaat (de apparaten) hebt ontvangen, heb je 30 dagen om een volledige restitutie aan te vragen. Je moet zelf de kosten van retourverzending betalen.

Wat als iemand mijn Video Doorbell Elite steelt?

Bij diefstal vervangen we het apparaat gratis. Stuur hiervoor een kopie van de aangifte naar theft@ring.com en wij sturen je een nieuwe Ring Video Doorbell Elite.