Hoe installeer ik de wig- en hoeksteun voor de Ring Video Doorbell 2?

Vraag: wat moet ik doen met een wigsteun?

Antwoord: de wigsteun is een optionele accessoire die wordt gebruikt om de Ring Video Doorbell 2 vijf graden omlaag te kantelen. Als je de Ring Video Doorbell 2 hoger hebt geïnstalleerd dan de optimale installatiehoogte van 1,2 meter van de grond, kan de wig het zicht verbeteren.

De wig kan ook bewegingsdetectie van passerend verkeer beperken en ervoor zorgen dat naderende bezoekers worden vastgelegd als de videodeurbel zich in een trap bevindt, onder een hoek is geplaatst of naar een drukke straat is gericht.

Vraag: wat moet ik doen met een hoeksteun?

Antwoord: de hoeksteun is een optionele accessoire die wordt gebruikt om de Ring-videodeurbel 15 graden naar links of rechts van de muur te plaatsen. Als je de Ring Video Doorbell 2 op een hoek of aangrenzende muur hebt geïnstalleerd, kan de hoeksteun de bewegingsdetectie en het zicht verbeteren.

Vraag: hoe bevestig ik een wig- of hoeksteun?

Om een van de steunen te installeren, draai je deze in de muur via de twee gaten in het midden.

Als je beide steunen moet gebruiken, moet je eerst de wigop de hoeksteun aan de muur monteren voordat je de Ring-deurbel bevestigt.

Klik hier voor meer informatie over de juiste plaatsing van de Ring Video Doorbell 2.

Klik hier voor meer informatie over bewegingsdetectie en de plaatsing van de Ring Video Doorbell 2.