De Ring Video Doorbell 2 fysiek installeren met een bestaande deurbel

Het fysiek installeren van de Ring Video Doorbell 2 met een bestaande deurbel is een eenvoudig proces. Blader omlaag voor stapsgewijze aanwijzingen.

Houd er rekening mee dat je de Video Doorbell 2 in de Ring-app moet instellen voordat je deze op de deur monteert. Klik hier voor informatie over het instellen van het Ring-apparaat.

Stap één: de meegeleverde batterij opladen

• Laad de batterij volledig op door deze op een voedingsbron aan te sluiten met de meegeleverde oranje kabel.
    • Het kleine lampje bovenaan brandt groen wanneer de batterij volledig is opgeladen.
  • Plaats de batterij in de onderkant van de Ring Doorbell 2 totdat deze vastklikt.

Stap twee: de bestaande deurbel verwijderen

Schakel bij het vervangen van een bestaande deurbel de voeding van de meterkast uit. Verwijder de bestaande deurbel van de muur en maak de bedrading los.

Opmerking: als je de Ring Doorbell 2 aansluit op een bestaande deurbel, is een transformator met een spanning van 8-24 VAC vereist. Als de bedrading rechtstreeks op een transformator wordt aangesloten, moet een weerstand worden gebruikt.

Plaats de batterij in de onderkant van de Ring Doorbell 2 totdat deze vastklikt. Klik hier voor meer informatie over het rechtstreeks installeren van een Ring Doorbell 2 op een transformator zonder een bestaande deurbel met vaste bedrading.

Gelijkspanningstransformators en de meeste intercoms worden niet ondersteund.

Stap drie: de Ring Video Doorbell 2 uitlijnen

Correct uitlijnen van de Ring Video Doorbell 2:

• Klik de waterpas (meegeleverd in de doos) in het kleine gat aan de voorkant van de Ring Doorbell 2 onder de camera.
  • Plaats de Ring Doorbell 2 naast de deur op ongeveer 120 cm van de grond.
  • Nivelleer het apparaat met de waterpas.
  • Markeer de posities van de montagegaten met een potlood.

Opmerking: de meegeleverde adapterplaat kan worden gebruikt om het apparaat correct uit te lijnen als je een Ring-videodeurbel vervangt.

Stap vier: gaten boren

Optioneel: gebruik een boor om gaten te boren op de markeringen van de montagegaten.

• Als je de Ring Doorbell 2 op baksteen, beton of stucwerk bevestigt, breng dan de meegeleverde kunststof pluggen in de gaten aan. Misschien heb je een hamer nodig om de pluggen in de gaten te krijgen.
  • Als je de meegeleverde optionele montageplaat voor de adapter op hout of vinyl gebruikt, gebruik je alleen de meegeleverde schroeven.

Stap vijf: de diode installeren

Als je de Ring Doorbell 2 aansluit op de digitale deurbel (je weet dat het digitaal is als er een melodie wordt afgespeeld), installeer je vervolgens de meegeleverde diode.

Gebruik de diode niet als de bestaande deurbel mechanisch is, omdat deze de bestaande deurbel kan beschadigen.

Klik hier voor informatie over gebruik van de diode met de Ring-deurbel.

Stap zes (optioneel): de draadverlengstukken bevestigen.

Als je problemen ondervindt bij het aansluiten van de draden die uit de muur naar de achterkant van de Ring Doorbell 2 lopen, gebruik je de meegeleverde draadverlengstukken en draadmoeren.

Stap zeven: de draden aansluiten

Sluit de draden die uit de muur komen aan op de schroeven op het apparaat.

Beide draden kunnen op beide schroeven worden aangesloten. De volgorde doet er niet toe.

Stap acht: de Ring Video Doorbell 2 over de gaten plaatsen.

Vergeet niet om de waterpas van de voorkant van het apparaat te verwijderen.

Stap negen: de Ring Doorbell 2 vastschroeven

Voer alle draden (en de draadmoeren als je ze hebt gebruikt) in de muur en bevestig de Ring Doorbell 2 aan de muur. Zorg ervoor dat je alle vier meegeleverde schroeven gebruikt.

Stap tien: het voorpaneel installeren

Plaats een van de meegeleverde voorpanelen op de Ring-deurbel door dit boven in de deurbel te steken en op zijn plaats te klikken.

Stap elf: de veiligheidsschroef aandraaien

Gebruik een van de meegeleverde veiligheidsschroeven en het stervormige uiteinde van de schroevendraaierbit om het voorpaneel vast te zetten.

Klik hier voor informatie over hoe je de Ring Video Doorbell 2 instelt in de Ring-app.