De batterij van de Ring Video Doorbell 2 opladen

Vraag: hoe vaak moet ik de batterij van de Ring Video Doorbell 2 opladen?

Antwoord: de batterij van de Ring Video Doorbell 2 gaat bij normaal gebruik maximaal zes maanden mee. De batterij kan sneller leegraken als de Ring elk dag veel video vastlegt. De Ring-app waarschuwt je als de batterij bijna leeg is.

Vraag: hoe laad ik de Ring Video Doorbell op?

Antwoord: de Ring Video Doorbell 2 wordt opgeladen met de verwijderbare, oplaadbare batterij. De batterij wordt met een gangbare micro-USB-kabel opgeladen (in de Ring-doos is een oranje kabel inbegrepen). De micro-USB-kabel kan in elke USB-voedingsbron worden gestopt, zoals bijvoorbeeld een oplader voor het mobiele apparaat of een tablet. Het duurt tussen de vijf en tien uur totdat de Ring Video Doorbell helemaal is opgeladen.

Opladen van de Ring Video Doorbell 2:

• Verwijder de bevestigingsschroeven aan de onderkant van de deurbel en licht het voorpaneel op en van de muur af.
  • Verwijder vervolgens de batterij door op het ontgrendelingslipje te drukken.
  • Sluit een micro-USB-oplader aan op de oplaadpoort van de batterij (een oranje micro-USB-kabel is meegeleverd in de Ring-doos).
  • De batterij is volledig opgeladen wanneer het lampje op de batterij groen brandt.
  • Schuif de volledig opgeladen batterij terug in de Ring Video Doorbell. Je hoort een klik wanneer de batterij goed is geplaatst.
  • Na ongeveer 30 seconden (de periode voor het opstarten van de Video Doorbell) plaats je het voorpaneel terug in de Ring Video Doorbell en bevestig je deze met de veiligheidsschroef.

Vraag: ik heb de Ring Video Doorbell 2 opgeladen, maar de batterij in de app zegt nog steeds dat hij bijna leeg is. Wat is er aan de hand?

Antwoord: de batterijmeting in de app wordt elke keer bijgewerkt als je op de knop aan de voorkant op de Ring Video Doorbell drukt. Test je Video Doorbell een aantal keer en de app wordt bijgewerkt.