Ring Video Doorbell 2: Bediening via vaste bedrading t.o.v. batterijvoeding

Vraag: Als ik de Ring Video Doorbell 2 vastmaak aan mijn bestaande deurbel, moet ik de batterij dan nog opladen?

Antwoord: Dit is afhankelijk van de voeding van de bestaande deurbeltransformator en de hoeveelheid activiteit die het Ring-apparaat ontvangt. Als je het Ring-apparaat voor de eerste keer gebruikt, zorg er dan altijd voor dat het volledig is opgeladen.

Batterijvoeding

De verwijderbare, oplaadbare batterij die bij de Ring Video Doorbell 2 geleverd wordt, gaat tot zes maanden mee voordat hij opnieuw moet worden opgeladen. Ga voor meer informatie over de levensduur van de batterij en het opladen van de Ring Video Doorbell 2 naar de oplaadgids.

Vaste bedrading

Een Ring Video Doorbell 2 kan ook op een bestaande mechanische of elektronische deurbel worden aangesloten die op een spanning werkt tussen de 8 en 24 volt AC. Als je na de aansluiting op de knop van de Ring Video Doorbell 2 drukt, hoor je het bestaande deurbelsignaal. Via de bedrading van de bestaande deurbel wordt de batterij in de Ring Video Doorbell 2 opgeladen, zodat bij normaal gebruik de batterij opgeladen blijft.