Welkom bij de Ring Video Doorbell 2

Gefeliciteerd met je nieuwe Ring Video Doorbell 2!

Je hebt een grote stap gezet in de beveiliging van je huis! We hebben de Ring Video Doorbell 2 voorzien van een aantal spannende nieuwe functies. Het volgende artikel bevat basisinformatie om snel aan de slag te gaan met je aankoop. Als je de Ring Video Doorbell 2 niet in de Ring-app hebt ingesteld en hulp nodig hebt, klik dan hier.

Controleer of de batterij volledig is opgeladen

De Ring Video Doorbell 2 wordt geleverd met een verwijderbare, oplaadbare batterij. Zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen voordat je de installatie voltooit. In de onderstaande video leer je hoe je de Ring Video Doorbell 2 batterij verwijdert en oplaadt.

Videokwaliteit testen

Onderstaande video geeft informatie over hoe je de videokwaliteit kunt testen, zowel bij de router als op de plek waar je de deurbel wilt plaatsen. Hiermee kun je eventuele problemen met internetsnelheid of sterkte van het wifi-signaal opsporen.

Vertrouwd raken met de Ring-app

In onderstaande video raak je vertrouwd met de Ring-app, de appfuncties en waar je alle instellingen kunt vinden.

Gedeelde gebruikers toevoegen

Als je vrienden of gezinsleden hebt die je graag toegang tot de Video Doorbell wilt verlenen, kun je ze als gedeelde gebruiker aanmelden onder Shared User.

Klik hier voor meer informatie over gedeelde gebruikers.

De bewegingsinstellingen aanpassen

Pas de bewegingsinstellingen aan je specifieke eisen aan door de optie bewegingsinstellingen te kiezen.

De meldingsinstellingen wijzigen

Schakel op dit scherm meldingen voor aanbellen en bewegingsdetectie aan of uit. Je kunt hier ook het batterijniveau van de Ring Video Doorbell bekijken (ook als het apparaat bedraad is, is het nog steeds afhankelijk van de batterij).

Klik hier voor meer informatie over bediening via vaste bedrading t.o.v. batterijvoeding.

Klik hier voor meer informatie over meldingsinstellingen, inclusief wat je moet doen als je geen meldingen ontvangt.

Welkom bij Ring!